VinterNoll2


Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
Och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen


Tillägnat Mattias "Matte" Widnersson


Bara för Mattias<3 ;)


Never say never


Nu vill jag att Linnea ska komma hem och logga in på msn. I need some support. Hehe.
Imorgon börjar jag inte förens klockan ett, hur skönt som helst. Ska gå upp och rida tidigt på morgonen, finns knappt något mysigare än det. Appropå ingenting så tycker jag förresten att Mariette och Klara ska gå vidare i Idol. Klara är favoriten, och inte nog med att hennes röst gör en grön av avund så är hennes hår bland det finaste jag någonsin sett. Ge mig! Hennes hår är förresten inte det ända jag kommer avundas i höst. Imorgon går Sanna och blir rödtott och jag kommer få kämpa med all min viljestyrka för att inte gå till frisören och göra detsamma. I framtiden kommer jag nog vilja ändra hårfärg, men jag har lagt ner så mycket pengar på att få den hårfärgen jag har nu att jag känner att jag nog kan ha den, ett tag till iallafall... Nu väntar jag spänt på att Linnea ska logga in. Hej så länge. 

I`m here just like I said, though it`s breaking every rule i`ve ever maid


Jag har världens finaste vänner. Gårkvällen var den mysigaste på länge (tur nog satte vi aldrig på någon film då jag troligtvis hade sovit mig igenom kvällen..). Jobbat både lördag och söndag har jag gjort, och det känns. Varje gång jag jobbar hela helger så känns det aldrig som att jag blir riktigt ledig och därför var det så skönt med distansdagar på måndagar, då man han göra allt man inte hann med under helgen. Men nu är det skola imorgon för mig, och jag får vänta ända fram till torsdag för att få ledigt. Inte så kul. Dock är det en massa roligheter som är inplanerade som två kommande veckorna som jag verkligen ser fram emot! Nu ska jag avverka ett tredje avsnitt av true blood (jag måste ju faktiskt se om Bill ligger död i en av kistorna som brann inne..).


Vampire


Gift dig med mig?


Och det finns även en anledning till att jag hatar vissa dagar

Det blev ingen Tw idag, hon hade missuppfattat hennes schema för dagen och hon hade vanlig skoldag, vilket resluterar i att det inte blir något Norrtälje för henne idag. Vi får ses nästa vecka istället, vilket suger för jag ville verkligen träffa henne idag. Men det är väl bara att gilla läget. Istället har jag lagat god lunch till mig själv och kollat på ett antal greys avsnitt. Nu lyssnar jag på Kent och är allmänt bitter. Ska väl ta tag i lite skolarbete innan jag åker på träning. Jag har även snott lite bilder av Linnea som är från Coldplay kvällen. En väldans mysig kväll som innehöll oförglömliga och random händelser. 





 


det finns en anledning till varför jag älskar torsdagar


Jag älskar distansdagar, det är nästan det enda bra med skolan just nu enligt mitt tycke. Idag ska det pluggas svenska på förmiddagen, sen bär det av in till Norrtälje där jag ska äta lunch med världens bästa Tw. Har inte träffat henne på ett antal veckor, vilket inte alls är kul. Saknar henne verkligen. Ikväll ska jag åka iväg och rida lektion med min älskade lilla (för tillfället) stela pålle. Hitills har han blivit mer och mer lösgjord för varje träningspass och förhoppningsvis så blir han det även idag. Nu ska jag klä på mig och bädda sängen, sen ska jag läsa medeltida litteratur. Puss

I`m there too



I must quit you

Känner mig fortfarande inte bra. Mår illa, känner mig svag i hela kroppen och bara tom i huvudet. Om det är matförgiftning eller inte vet jag inte, men skulle tro det. Något är det iallafall. Ska gå till skolan, men jag kommer troligtvis inte kunna göra något vettigt, bara få närvaro. Meningslöst. Tur att ipoden finns till min räddning.

Don`t bring flowers after I`m dead

Jag skulle ta det lite lugnt på alkoholfronten igår var det tänkt. Den planen gick helt åt skogen så fort vi hittat in till Lomans artonårs partaj. Kanske inte helt otippat. Igår var helt galet kul bortsett från att min mobil åkte hem till Sanna innan jag hann ta den och mina andra tillhörigheter. Lite smått jobbigt sådär. Idag mår jag rätt uselt. Illamåendet har förföljt mig genom hela dagen och egentligen vill jag bara ligga och sova. Men jag var uppe klockan nio och red kurs kvart i tio. Kul. Om en halvtimma är det dags igen. Sedan blir det nog sängen för min del. Nu ska jag ut och fixa hesten. Bye.

Panic


Att säga att jag bara är stressad vore en gigantisk underdrift. Jag kom in från stallet från en timme sedan, nu sitter jag med torrt, ny tvättat hår, kläder och smink, och blir flätad av min syster. Allt detta har jag hunnit på en timme! Världsrekord? Troligtvis! Är jag riktigt snabb hinner jag med Marcus och Sanna, det vore guld.
Ikväll ska bli bäst! Bildbevis på det imorgon! Nu kör vi!!

Tagga till!


För idag ska vi fira att Loman fyller arton!


Höstens guld



Vårat nya schema är verkligen värdelöst, blir väldigt arg om det inte blir några förändringar period två! Men jag var iallafall på alla lektioner idag..
Idag har jag också: paddlat med Linus, pratat en massa skit med Ebba, pratat spanska med norsk brytning och hälsat på Linnea en snabbis. Nu sitter jag och äter kantarell smörgås (som är det absolut, utan tvekan det godaste som finns!). Snart ska jag ut i stallet och rida ut en sväng på pållen, sedan blir det myskväll med god mat framför idol med föräldrarna. En toppen fredag kväll helt enkelt!

Tristan och Isolde

"Strax hon linneduken tog
och från hans ansikte den drog
och såg på honom där han låg död
och kastade sig i namnlös nöd
på hans kropp; hennes läppar ryckte,
och munnen mot hans mun tryckte,
och sin kind mot kinden hans,
och hon med kärlek utan sans
med vita armar hans kropp omslöt.
Döden sände stöt på stöt."


Jag älskar distans dagar, även om dem innebär lite plugg också. Under förmiddagen har jag pysslat i stallet och ridit min älskade häst som är så fin så. Nu känner man verkligen att hösten är här. Luften är så härligt uppfriskande som den bara är på hösten. Jag tycker till och med att det är mysigt med höstmörkret som stannar längre och längre för varje dag. Om en sisådär två månader kommer jag väl vara trött på det och be för att våren ska komma så fort som möjligt, men för tillfället så njuter jag. Nu ska jag vara duktig och arbeta med lite svenska uppgifter som innehåller bl.a. berättelsen om Tristan och Isolde. Tycker uppgiften är ganska rolig faktiskt, även om det är mycket samma sak som vi gjorde i ettan. Nu ska jag sätta på Lars Winnerbäck på spotify och börja skriva så tangentbordet glöder.


Night after night you say you move on tomorrow


Slutade klockan elva idag, hur skönt som helst. Red ut en sväng med systern och har ätit kinamat från den där nya resturangen som Ebba alltid säger har så god mat när vi går förbi. Och Ebba, du hade rätt! Får bli nya donken tror jag allt. Nu sitter jag och pratar om allt och ingenting med Linnea (som är förjävla bra förresten). Ikväll blir det idol. Peace


The drugs don`t work


All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

But I know I'm on a losing streak
Cause I passed down my old street
And if you wanna show, then just let me know
And I'll sing in your ear again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Cause baby if heaven calls, I'm coming, too
Just like you said, you leave my life, I'm better off dead

But if you wanna show, just let me know
And I'll sing in your ear again


Bad


Krök hos Matte igår. Relativt tidig hemgång som resulterade i att en Ida och en Linnea däckade i sängen vid två. Kaffe och bulle till frukost. Nu sitter jag här, sliten, bakis och önskar att distansdagarna fortfarande var lagda på måndagar, för det hade varit förjävla skönt.


Stockholms kyss


Ikväll blir det födelsedagsmiddag, tidigt i säng sedan för att upp och jobba imorgon. Sedan blir det mys imorgonkväll med ett trevligt gäng. Helg är bäst!


Det är sättet du rör dig på

Jag är nog lite av ett hopplöst fall när det kommer till att sova på morgonen. Jag börjar inte förens tjugo över ett(!) idag och min buss härifrån går klockan ett, och jag är uppe och vaken. Jag tror jag helt enkelt  måste acceptera att sova länge på morgonen, är något jag i regel aldrig kommer att göra. Så nu har jag suttit och ätit frukost framför ett avsnitt av grey`s anatomy och läst bloggar. Helt okej start på en fredag, som för mig bara kommer innehålla en lektion. Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos grannen och sedan blir det nog till att vara hemma med familjen hela kvällen, det var länge sedan det hände trots allt. Imorgon jobbar jag och sedan hoppas jag verkligen att det händer något roligt på kvällen, jag är taggad! Nu ska jag gå och städa lite i min garderob, det behövs! Peace out 

Ibland blir jag förvånad över mig själv...


...för jag är rätt så modig trots allt!


Jag är iallafall blond

Nu är håret fixat och klart. Utväxten är puts väck och dem slitna topparna likaså. Skönt! Gjorde folie slingor den här gången vilket var så mycket skonsammare för mitt hår och speciellt min hårbotten. Är rena rama martyren att sitta och dra igenom slingorna i den där hettan som jag gjort i två års tid nu. Dock var det inte lika skonsamt för min plånbok som kommer behöva ett tag (till nästa lön iallafall) för att återhämta sig. Blir nog inget stan för mig på lördag. Måste hålla hårt i dem få hundralapparna jag har kvar och det kommer inte gå bra om jag åker in till stan (finns alldeles för mycket frestelser där och min motståndskraft är på tok för svag). Tycker dock att det var 100% värt att lägga pengarna på mitt hår, det behövdes verkligen. Nu ska ut i stallet och sedan laga middag till mor och syster. Ciao!

Håll tummarna för mig!


För jag ska slinga och klippa håret imorgonbitti klockan 09.00!


Sex on fire


Ida Teresia Ivarsson<3 Kings of leon= SANT!


Putsväckborta

Gick ut i stallet för en och en halv timme sedan, då var hela familjen hemma. Kommer in en timme senare och det är helt tomt i huset. Inte ens katten är inne. ??.. Ja dom dyker väl upp. Nu blev jag på ruskigt bra humör och sitter och pumpar party musik här i min ensamhet. Lite småkul. Snart ska jag äta falukorv med makaroner. Mumma!

15 år nu



Jag har iallafall en häst...

Idag har jag haft världens humörsvängningar. I början av dagen var jag hur glad som helst, sedan vände det och blev bara sämst, av olika anledningar. Men nu blev den lite bättre, faktiskt. Jag var modig och det resulterade sig bra till slut. Go Ida! Nu ska jag bara fortsätta vara modig, fast först måste jag ut och rida. So long!

Your voice is like music to my ears


Idag har jag knegat (fruktansvärt roligt ord om man tänker efter:"knegat"?!) och sen åktes det hem och jag red ut med syster och Malin. Nu ska jag snart gå  och föna håret (vilket är det värsta och tråkigaste som finns förrsten). Appropå hår, i veckan ska jag boka tid till klipp och sling här i Norrtälje. Jag ska vara modig och byta frisör (HJÄLP!!). Min frisör var uppbokad till november och så länge kan jag faktiskt inte låta min utväxt vara, plus att jag verkligen behöver kapa några slitna centimeter. Så jag ska ta steget, byta frisör. "Råläskigt", som Ebba skulle uttryckt det. Nog om det, ikväll blir det mysig filmkväll och imorgon är det skolfoto, vad fan ska jag ha på mig? Hur ska jag se ut i håret? Uppsatt,nersläppt? Jaja, det jag itu med imorgon. Nu väntar fönen. Peace out!


Dance,Dance we`re falling apart to halftime



Why can`t we just rewind

Idag är jag så trött så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Gårkvällen var sjukt rolig och vi dansade som aldirg förr! Jag älskar verkligen att dansa! Jag lyckades behålla på klackarna nästan hela kvällen och idag har jag skavsår, men det var det värt. Idag ska jag äta middag med farmor och farfar och det är bland det sista jag vill göra nu egentligen. Mår illa, har huvudvärk och ser ut som ett vrak. Men det får väl funka ändå. Nu måste jag ut och skritta hästen en runda i skogen, sen får jag nog lägga mig ner och vila en timme, minst. Det blir tidig läggdags för mig ikväll.

För att det faktiskt är fredag idag


Jag har sovit jätte dåligt inatt. Det började med att jag inte kunde somna och låg därför i sängen och pressade greys anatomy. Till slut så somnade jag och drömde en konstig dröm. Sedan vaknade jag alldeles för tidigt och kunde inte somna om, vilket resulterade i ännu ett greys anatomy avsnitt. Typiskt när jag för en gång skull har sovmorgon. Hur som haver idag är det iallafall fredag och jag har bara två lektioner (idag blir det skolk från spanskan). Sedan ska jag hem och göra mig mega snygg för att ikväll ska jag dansa bort alla bekymmer! Thank God It`s Friday!


We're the people, the happy with the broken hearts

Idag har Tw och Jocke gjort min dag. Jag var i täby och gjorde av med alldeles för mycket pengar (har jag kanske ett problem..?) och skrattade som aldrig förr. Nästa helg blir det nog party i Åkersberga! Om 24 timmar förresten är det dags, PARTYYY! Behöver jag säga att jag är taggad?

In the air tonight

Idag har jag haft roligt. Tappade dock koncentrationen totalt under sista lektionerna och fick jobbiga skrattanfall när läraren pratar (ni vet när man gör allt för att inte börja skratta, tänker på alla världens tragiska saker, håller andan och stirrar ner i bordet, men ÄNDÅ så går det inte och till slut så smäller det, som en ballong som fyllts upp med för mycket luft och till slut spricker- Ida som fyllts med för mycket skratt spricker också...). Sedan kom jag hem, åt middag med syster och sedan ut och skritta barbacka en timme i kvälls solen, myys. Förresten så är det bara 48 timmar kvar tillls jag sitter och är skitsnygg och är jätte taggad och förkrökar med mina skitsnygga och jätte taggade vänner!! WOHO, säger vi på det! Nu ska jag äta en till banan (det blir min fjärde för dagen för den som undrade). Tjingeling!

PS.Förresten så har jag Phil Collins låt In the Air Tonight på hjärnan. Lite irriterande... Men trummorna som kommer i slutet på låten är ju sååå bra. Barambarambambam..... (Ja, idag är jag bara spåår).

God put a smile on your face


RSS 2.0