get him to the greek


Är det bara jag eller är Russel Brand, trots att han verkar smått galen, sjukt het?

(din vän pessimisten)


Ledsen, glad, grinig, trött, uttråkad - allt på samma gång. Shiet vad kul det är att vara tjej ibland... Flyr hem till Närhi ikväll för att prata skit, dricka te/kaffe och kolla film. Imorgon ska bli en bättre dag. Punkt.

23.24

Ensam lördag. Det sög.

love is my drug






Har lust att ligga inne hela dagen, kolla film, dricka varm choklad och äta massa saker man inte borde äta. Too bad något kallat skolan existerar. Ge mig helg nu.

rock my world


Julia kommer hem imorgon, det är bra. Mycket bra till och med, för jag har saknat henne. xxx

Kickass


Ibland är jag förjävla bra ändå. Typ som när jag lyckas ta körkort. Total lycka!

Mattias Widnersson


Grattis på din stora dag, vännen. Kärlek till dig!


the city spins around. You're the only one who knows, you slow it down


Jag hatar november. Jag hatar november. Jag hatar november.


Cheers (drink to that)


Calle 20 år - grattis!


Har lagat en sådan jävla fet potatisgratäng och en ännu fetare chokladkaka som mina blivande feta (efter min middag) vänner ska få käka imorgon innan vi drar på Calles fetaste 20 års fest. Hur fetbra är inte det?

i have a feeling



Julmys med Caroline ikväll som jag lyckades övertala att sova här. Lussebullsbak och Sunes Jul är inplanerat. Lovely.

Vem du var, det har jag glömt för längesen


Drar mig snart in mot Norrtälje för att köpa present till Carl 20 år och sedan för att plugga satan på projektet. I övermorgon är det lördag och det är utan tvekan veckans enda höjdpunkt. Jag längtar. Nu ska skivan Röd få hjälpa mig med att plugga in ett par till sidor körkortsteori. Över och ut.

I'm stuck on a verse


Pyro


Åker in till Norrtälje för att bosätta mig på biblioteket för dagen. Den här veckan tar jag priset för "veckans pluggis"!                                                                                                  So long!

you'll remember me for today



                         Den röda kjolen är ett av favoritplaggen som inhandlades i SF.
Jag tycker om bra helger som denna: idol och räksallad, arbete, middag med Fredrik, Signe och Signes pappa, ha roligt åt Signe när hon får ta emot allas klunkar på diverse ölspel, vara på gränsen till hjärtinfarkt när man blir tvingad till att se the grudge (jag avskyr skräckfilmer), käka lussebullar och sova länge (med mina mått mätta vill säga). Ingen söndagsångest idag inte.

with me


så jag kan ge dig hela mig




Sov hos Caroline igår natt. Vi gick upp en halvtimma tidigare imorse endast för att hon skulle vara snäll och locka mitt hår. Jättefint blev det. Sedan gick vi ut för att gå till skolan. Efter fem minuter insåg vi att vi lika gärna kunde sovit en halvtimma längre: de fina lockarna i håret förvandlades till en ful krusig frissighet av det äckliga novembervädret. Men men. En riktigt dunderfrukost (Jag och Caroline älskar att köra all in när det gäller frukost) fick vi iallafall i oss vilket gjorde att vi kunde överleva promenaden till skolan. Som förövrigt inte var speciellt händelserik förutom ett psykologiprov som gick åt helvete. Imorgon är det arbete för min del vilket betyder att jag verkligen borde sova snart. Eller, typ nu. Så, god natt och trevlig helg!


say i am a big deal

Tumblr_lbo4o10f8w1qafuvno1_500_large

Tumblr_lb0h9jwwpt1qap66jo1_500_large

Tumblr_lbkei7iirr1qd2bebo1_500_large
Gillinge var rätt långtråkigt om man bortser från handbromsvändningar och diverse sladd på bilar. Men nu är det i varje fall avklarat. Ett steg närmre körkortet. Imorgon ska jag och Sanna ge blod. I ärlighetens namn är jag lite smått nervös. Bl.a för att det ska göra ont, eller för att jag ska känna mig svimfärdig efteråt. Dock är allt över på några minuter, så det är bara att bita ihop.
Nu kallar sängen. Puss på alla fina! God natt                                                                bildkälla

giving up the gun

Hej, jag tycker inte om körlektioner som börjar halv åtta. Tack och hej.

So maybe I'm a masochist


Har haft världens tråkigaste kväll (förutom att jag fick baka+äta lussebullar <3). Fördrev tiden med hjälp av photoshop. Jag hatar photoshop, photoshop hatar mig. Ömsesidigt hat alltså. Dessutom förstår jag mig inte på photoshop och photoshop förstår sig inte på mig. Ömsesidigt missförstånd. Därför kan behöver ni väl inte lägga märke till den blonda slingan eller till topparna av håret, för min skull. Tack. Annars då? Jo imorgon blir det Gillinge för min del, känns lite onödigt att åka ända dit för en halkbana när hela Norrtälje har gott om halka att träna på. Men men.. Funderar på att gå och lägga mig snart så den här värdelösa dagen kan komma till sitt slut. Ska nog låta mitt deprimerande inlägg göra detsamma, komma till sitt slut alltså. Imorgon är en ny dag. God natt!

shine a little light




När jag ser de här bilderna slår två saker mig:
1. Jag måste hitta en ryggsäck, typ nu.
2. Det är farligt fint med rött hår. Varför måste jag vara så feg?
                                                                                                                                 Bildkälla


into dust





#Second day-Yosemite


even angels have their wicked schemes


set fire to the third bar











Första dagen i SF såg ut ungefär såhär.
Idag är jag trött, men glad. Igår fick jag träffa mina underbara vänner. Jag dansade och drack öl som aldrig förr, kände mig lycklig. Bra avslut på ett bra lov. Snart ska jag ge mig ut i solskenet på en lång ridtur med världens finaste häst. Imorgon börjar allvaret igen, så idag ska jag njuta av att det fortfarande är söndag.

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt


Kom hem och upptäckte att hela Daniel Adams Ray's skiva släppts. Jag blev glad. Nu ska jag gå och försöka övertala kroppen att det visst är dags att sova. Imorgon ska bli en bra dag. God Natt.

San francisco giants

Nu ska vi iväg för att trycka i oss American Pancakes till frukost. Ganska så underbart faktiskt. Igår vann San Francisco Giants så imorgon blir det en massa firande inne i San Francisco med parader och fest på gatan. Väldigt passande att dom passade på att vinna för första gången på över 50 år när vi var här!
Nej, nu blir det frukost! Puss och kram och allt det där.

yosemite

Jag hatar jetlag. Somnar sent och vaknar tidigt. Det är väl det enda negativa med denna resa skulle jag tro. Igår besökte vi Yosemite nationalpark, käkade en sinnessjuk brunch, vandrade i en mil och besteg ett berg på 2800 m. Inte dåligt om jag får säga det själv! Mina ben är slut idag. Nu väntar jag på att Julia ska vakna så att jag kan få äta frukost bestående av creamcheese bagel med rökt lax (ja jag kommer att gå upp i vikt under den här resan men fan vad det är värt det!). Idag blir det chill vid pool, lite shopping och sedan ett besök på Stanford där min morbror pluggar. Hoppas ni har det bra i Sverige, för jag har det förjävla bra här borta! Over&out!

RSS 2.0