Äntligen

Älskade lilla pluppehästen är frisk! Allt som behövs är lite bakbens muskler, så nu skall det ut i backar och tränas och jag ska se efter om det finns någon bassäng att träna i i Stockholms området. Äntligen, äntligen ska jag få rida igen. Imorgon blir första turen (tänkte ut och rida nu när jag kom hem från veterinären, innan jag insåg att jag är mörkrädd och dem ljusa sommarkvällarna har försvunnit utan att jag har hunnit märka av det..). Nu ska jag gå och sova istället, så det snabbt blir tisdag. God natt!

Och alla känslor slog och sprängde hela vardagen full med hål


Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös


Kräftskiva @Lohärad city



Nu bär det av!


I`m on my knees, only memories are left for me to hold


Spartakus är verkligen helt underbar, helst av allt skulle jag bara vilja ligga i hagen hela dagen och kela med honom. Jag saknar ridningen fruktansvärt mycket, har jag tur så kanske Brattur är frisk och jag bara har hjärnspöken i huvudet. Men tur är inte något som precis brukar förfölja mig. Har inte ridit ordentligt på flera månader och jag har tagit flera hundra steg tillbaka känns det som. Att inte kunna göra det man verkligen brinner för är hemskt. Alla andra går vidare men jag går bakåt. Man kan tycka att det ska vända någon gång. Jag vill bara gå ut gymnasiet så jag kan åka iväg till Island eller Tyskland och få jobba med hästar och visa att jag också kan. Jag skulle vilja snabbspola dem här två kvarstående åren i gymnasiet. Hur som haver, ikväll ska jag på kräftskiva med Sanna och Calle. Det tror jag kommer bli riktigt kul. Men nu ska jag gå och pressa lite Greys anatomy innan jag hoppar in i duschen. Jag är på avsnittet där Denny dör, och hur många gånger jag än ser det så är det alltid lika sorgligt..


Let`s get restless baby

Igår hade jag en übertjejig kväll med Caroline; det dracks smothies, målades naglar och kollades på One Three Hill. Hur mysigts om helst! Idag var det stan med Ebba som gällde. Båda var fruktansvärt sega och varje  gång vi satte oss var vi säkra på att vi aldrig skulle orka ställa oss upp igen. På ett mirakulöst sätt så klarade vi ändå av en mini shoppingrunda. Jag hittade världens finaste skor på Topshop som jag måstemåstemåste ha, dock var dem slut i min storlek så  jag funtar på att åka in på lördag och byta in mina pengar mot dem finafina skorna. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig och läsa, dock lär jag somna innan jag ens hunnit läsa en halv sida... Peace out

Sömnproblem och hårfärgs carvings


Igår kväll kunde jag inte somna, och imorse vaknade jag jätte tidigt utan att kunna somna om, så jag lär med största sannolikhet avlida av trötthet dem sista lektionerna idag. Bra jobbat Ida. Och sen har jag kommit på att rött hår verkligen är det finaste som finns. Skulle så gärna vilja ha rött hår, men skulle aldrig våga färga om håret igen dock. Jag har lagt ner alldeles för mycket pengar och stått ut med att gå runt med fult självlysande hår under en så pass lång period för att jag någonsin skulle färga bort min blonda hårfärg. Men man kanske skulle kunna köpa en peruk? Halloween är ju trots allt inte alltför långt borta, och klä ut sig till rödtott skulle man ju kunna göra...
Bildkälla

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit

Tisdag idag, och jag fick sluta kvart över tolv. Riktigt ovant att komma hem så här tidigt efter skolan. Men det blir väl som vanligt snart igen... Idag ska jag ta fem bussen till Svanberga hem till Linnea och göra allt och ingenting. Fint väder är det också så det blir väl en promenad? Idag köptes det biljetter till folkets hus festen och jag är riktigt taggad på att få dansa! Om lite mindre än två veckor är det dags, och på torsdag ska det inhandlas skor. Måste passa på att utnyttja distansdagarna till något roligt nu när vi inte har så mycket skolarbete. Nu sitter jag och pressar kent och kings of leon och ska snart gå och slänga ihop något som liknar en middag innan jag måste åka med bussen. Hej så länge.

Otålig

Jag får daaaamp på mamma som aldrig kommer hem. Jag vill ut och köra bil NU! (Mitt tålamod är putsväckborta för tillfället...)

Minnen från förr

Igår så var mina gamla grannar fårn upplandsväsby på besök. Det var väldigt trevligt och vi återupplevde gamla minnen genom att kolla på gamla videofilmer och i fotoalbum. Riktigt mysigt faktiskt, måste ta och åka dit och hälsa på nu i höst. Idag var skolan lika tråkig som förra veckan men ett plus var att vi fick sluta två, så jag var hemma halv tre. Dock hade jag ingen aning om vad jag skulle sysselsätta mig med, har ju ingen häst att rida, inget skolarbete, rummet var redan städat... Så jag tog fram kameran och fotade lite, sedan blev det lite trix med headern. Jag är så duktig såå.. Haha. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från promenaden så jag kan åka och övningsköra! Bloggar mer ikväll

Coldplay

Trodde inte att jag var en sådan som verkligen kunde beröras av musik. Okej, inte det att jag är värsta känslokalla tjejen som hatar musik, jag kan tycka att en låt är riktigt bra och riktigt rysa genom hela kroppen när jag hör den. Men jag trodde aldrig att jag var den sorten vars ögon börjar tåras när jag hör en låt. Det hände igår, på Coldplay. Jag var inte ens inne på stadion, utan satt utanför. Men jag hörde riktigt bra ändå. Coldplay hade spelat några få låtar och jag, Sanna och Linnea har bara suttit och njutit med resten av folket som inte hade  någon biljett men ändå ville njuta av musiken i den underbara sensommar kvällen. Sedan, helt plötsligt, börjar introt på Yellow spelas, och jag bara fryser i ögonblicket. Ögonen började lätt tåras och jag genomfors gång på gång av känslovågor. Det går inte ens att beskriva. Det hade fan kunnat spöregnat, och jag tror inte en människa hade brytt sig, för det hade varit så obetydligt så länge man får lyssna på musiken. Nästa  gång Coldplay spelar så ska jag ha en biljett. Så är det bara.
Jag hade för övrigt en underbar kväll med Sanna och Linnea. Sådana kvällar som behövs ibland. Nu måste jag ha mat dock, innan jag hungrar ihjäl. Men skulle jag göra det så gör jag det iallafall lycklig, för jag har fått se och hört Coldplay live (strunt samma att sikten inte var den  bästa), och jag undrar om inte det ändå kanske är meningen med livet.

Du skär

Idag vaknade jag tidigt men låg och tog det lugnt länge i sängen och läste cosmopolitan. Det är inte ofta men ibland älskar jag verkligen att ligga i sängen och dra mig, speciellt när det regnar ute. Pappa hade varit ute och plockat kantareller så det blev kantarell smörgås till frukost, måste vara det godaste som finns? Sedan försvann resten av min familj och jag hade huset för mig själv. Älskar att vara själv hemma och längtar fruktansvärt mycket tills jag får lämna det här huset och klara mig själv. Med Lasse Lindh spelandes ur högtalarna bakade jag muffins och städade sedan köket. Så lite effektiv har jag varit ídag också. Ikväll var det planerat att åka in och ha mysigt utanför stadium där Coldplay spelar, men nu öser regnet ner och trots att smhi utlovar uppehåll under kvällen vet jag inte riktigt om det blir så, och då blir det nog ingen coldlay heller. Men vi får se. Är mycket sugen på att hitta någon rolig fest, men i och med att man bor i Norrtälje får man nog vara realistisk och inse att det nog inte kommer hända. Nu ska jag gå ut och mocka boxar och sedan lägga över alla mina nummer på min nygamla mobil som nästan inte alls är trasig, tillskillnad från min nuvarande som verkar vara farligt nära att spela sin sista refräng.

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?


Stjärnfall,stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från den dag
Stjärnfall,stjärnfallet är jag och du är himlen för mig varje dag

Sommar 09

När jag gick ut för att släppa ut hästarna imorse så slog det mig, sommaren 09 är verkligen över nu. Inte bara det faktum att jag ska till skolan idag, utan även att kylan har återigen hittat hit och gräset i hagen har tappat sin somriga gröna färg och har istället börjat gulna. Det har varit en underbar sommar med extremt många roliga och annorlunda händelser som man aldrig trodde skulle inträffa. Tack allihopa som har gjort min sommar, den har varit underbar!<3

As he goes left and you stay right


Idag blir det shopping med Tw. Det är riktigt kyligt ute, men solen skiner iallafall. Det här blir bra!

Yellow

Jag har haft fruktansvärt kul med Ebba och Linnea, dem fick mig på bra humör igår när jag annars skulle deppat ihop totalt. Vi har lyssnat på Yellow , kollat massvis med filmer (och jag lyckades självklart somna i typ en halvtimme under I taket lyser stjärnor fast jag trott att jag bara typ blundat lite i 5 minuter), blivit väckta av hantverkare klockan åtta på morgonen, sett den äckligaste grejen jag någonsin sett och kommer troligtvis aldrig få ur den bilden ur min hjärna hur mycket jag än vill. Nu sitter jag och dricker cappucino. Rätt otaggad på att skolan börjar på torsdag. Imorgon blir det höst shopping med Tw som jag inte träffat på 3 veckor. Tiden går alldeles för fort, och jag hinner inte med. Ha en trevlig kväll.


Jag är en vampyr

Ibland är jag nog lite dum i huvudet, och vet inte riktigt vad jag tänker med. Men så får man vara när man är 17 år. Jag vill rida, men tror att hästen är halt igen. Jag vill träffa mina vänner, men borde verkligen vara hemma ikväll så förkyldningen ger efter någon gång. Sedan vill jag en till grej, men det går bara inte. Blä. Och nästa vecka börjar skolan (och jag har inte gjort naturkunskapuppgiften som jag behöver lämna in för att få ett G). Men det ska iallfall bli 22 grader varmt imorgon säger Linnea. Det är alltid något.

Målbrotts-ida

Jag insåg inte förens igår hur mycket jag saknat mina vänner under min resa. Fick världens känslovåg vid ett tillfälle och visste inte vad jag skulle säga,så jag satt tyst i säkert en halvtimme. Att jag har så underbara vänner som jag faktiskt har är helt otroligt, och dem ska bara veta hur mycket jag uppskattar dem! Ärligt talat så vet jag faksiskt inte vad jag skulle göra utan dem. Ni är bäst!
Igår var det kräftskiva som var trevlig, dock kanske det inte var så smart att delta med tanke på min förkyldning. Rösten försvann nästintill helt när jag vaknade imorse och jag har aldrig kämpat så mycket med att sitta och hålla käften och inte säga vad som faller mig in, ni skulle bara veta hur svårt det är! Jag älskar att prata men så fort jag öppnade munnen så svek rösten direkt och jag lät som dem värsta av målbrottskillar. Så jag höll tyst, för det mesta. Nu hoppas jag att rösten hinner fixa sig tills imorgon då det är jobb och sedan grillning som gäller. Därför ska jag försöka gå och sova snart. Men innan dess blir det duschen, bye!


Autumn

Autumn leaves under frozen souls,
Hungry hands turing soft and old,
My hero crying as we stood out their in the cold,
Like these autumn leaves I dont have nothing to hold.

Handsome smiles wearing handsome shoes,
Too young to say, though I swear he knew,
And i hear him singing while he sits there in his chair,
While these autumn leaves float around everywhere.

Jag kom hem till slut...

...Efter en galen resa.Många roliga minnen därifrån, fast dock måste jag erkänna att det är skönt att vara hemma. Ebba och Linnea är modiga och vågar komma och hälsa på mig ikväll trots min förkylning som brytit ut. Det är jag fruktansvärt glad över. Nu ska jag hinna trycka i mig lite pannkakor innan dom kommer. Hej så länge.

RSS 2.0