It`s just goodbye for a little while


För sedan kommer jag hem igen. Och då jävlar! Puss på alla jag kommer sakna, vi ses den tionde!

Välkommen till världen



Idag klockan nio prick föddes vår nya familjemedlem. Allt gick väldigt bra och fort och jag förstod först inte riktigt vad som hände. Den där lilla saken vi gått och väntat på i elva månader var plötsligt ute, hur gick det till? Det var en liten kille med en liten stjärn i pannan. Det är en stor lättnad att han kom innan vi åkte, dock blir det lite svårare att åka nu när man har en liten bebis i hagen. Men pappa kan nog hålla ställningen i tio dagar. Han har inget namn ännu så vi kallar honom bara "liten". Vi får komma på något namn under resan. Nu ska jag till Svanberga och säga hej då till min finska underbara vän. Imorgon åker jag!

I`M indian


Imorgon ska jag få se Timo, och jag tror att det blir bäst.

10 orsaker att hata dig

Idag har jag varit duktig och jobbat (kommer få en massa lön i augusti, great!). Vid fem träffade jag Elin och Linnea och vi knatade bort mot Solbacka för att se på film hos Carro. Såg 10 orsaker att hata dig (är förälskad i Heath Ledger) och nästan hela festival. Vi åt godis som aldrig förr så promenaden tillbaka till stationen var välbehövlig. Imorgon ska jag jobba kväll så jag borde gå och lägga mig, trots min brist på sömnighet. Får väl göra ett försök iallafall.
God natt och dröm sött

And so it is the shorter story, no love no glory, no hero in her sky

Jag har haft det mysigt med Carro hela förmiddagen, pratat, ätit, målat naglar och sett film. Och konstaterat att livet inte är det minsta rättvist. Fast det kanske inte var någon större nyhet? Ibland känns det bara som att hjärnan ska sprängas i tvåtusenbitar, för att man försöker förstå vad det är man gör för fel. Och även om man hittar felen så lyckas man ändå aldrig göra rätt, och det gör mig galen.
Ikväll vet jag inte vad som händer, bara att jag ska träffa Sanna och Linnea, och då brukar det bli bra.
Nu är det bara sex dagar kvar tills det bär av till Schweiz, och jag är nervös. Jag är så fruktansvärt flygrädd, lite pinsamt faktiskt. Men förhoppningsvis är den här resan vad jag behöver, så det blir nog bra. Nu ska hästarna fixas. tjadå.

Lill-lördag

Jag hade den absolut sjukaste onsdagskvällen någonsin i onsdags. Riktigt roligt, rätt mycket spår och en del minnesluckor. När jag kom hem igår parkerade jag mig i sängen och kollade på sjuttioelvatusen greys anatomy avsnitt, och sov.Nu är jag fit for fight, och vill göra något kul. Idag har jag och syrran varit och badat i malstasjön, inte alls så kallt som man kunde tro att det skulle vara. Nu ska jag hoppa in i duschen. So long.

If I don`t say this now I will surely break

If I don't say this now I will surely break
As I'm leaving the one I want to take
Forgive the urgency but hurry up and wait
My heart has started to separate
Oh, oh,
Be my baby
Ohhhhh
Oh, oh
Be my baby
I'll look after you

There now, steady love, so few come and don't go
Will you won't you, be the one I'll always know
When I'm losing my control, the city spins around
You're the only one who knows, you slow it down
Oh, oh
Be my baby
Ohhhhhh
Oh, oh
Be my Baby
I'll look after you
And I'll look after you

Linnea


Jag älskar att hon är hemma igen!

Brüno

Nyss hemkommen från biografen i Norrtälje. Nu har jag också sett Brüno och jag måste säga, trots vissa scener som dom faktiskt kunde ha skippat, att den var kul. Riktigt kul. Typiskt min humor. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, inte alls. Vill inte gå och lägga mig för jag kommer inte kunna somna. Imorgon vet jag inte vad som händer, troligtivs något helt random (random händelser verkar förfölja mig i mitt liv just nu, men jag tror inte jag har någonting emot det iallafall). Ska nog sitta och knappa lite på datorn, och sedan läsa vidare i Snabba Cash tills jag somnar.
God natt

Sömnbrist

Är sjukt förbannat trött. Har sovit alldeles för lite, för dåligt, den senaste tiden. Är också sjukt förbannat trött på mitt jobb, synd bara att jag är så beroende av pengarna. Annars hade jag aldrig satt min fot på den där avdelningen igen. Idag kommer Ebba och Linnea (äntligen) hem, och imorgon ska vi gå och se Bruno. Det blir bara kul.


ung&kåt


Det suger att vara sjutton år!

Det finns många tegelfärgade lägenheter i Vigelsjö

Igår jobbade jag när det var solsken. Hemskt, rent ut sagt. Efter jobbet skulle jag möta upp Linnea och Sanna för att gå på "fest". Och vilken fest det blev! NOT!...  Jag och Sanna gick vid elva och Linnea till och med tidigare. Nu far finnen till Göteborg för att ragga på snygga fotbollskillar, behöver jag säga att jag är avundsjuk? Jag och Sanna vandrade till coop för att få skjuts hem till mig där natten spenderades. Väl hemma satte vi på love actully och såg på den medans vi mottog ett antal random sms (jag vill inte jobba på fredag,villintevillintevillinte! GAAH FRUSTRATION!!). När filmen var slut, och jag hade sovit igenom typ halva gick vi upp och lade oss, men då vaknade vi till igen och låg och snacka till halv tre. Sedan somnade vi till slut och glömde ställa klockan så klockan tio ringde Sannas mamma som stog ute på gårdsplan och undrade var Sanna var. Det blev ett hastigt hej då och nu sitter jag här. Nöjd med gårdagen trots allt. Nu skall det ridas. So long.

Accidental babies


Jag har verkligen ingen lust att jobba idag. Och solen skiner. BLÄ!

Very nice, how much?

Idag har jag med dom här tre + Sanna (som jag för övrigt inte har någon bild på i den här datorn, vilket betyder att vi umgåtts för lite den här sommern!) kollat på Borat och käkat ihjäl oss på glass,jordgubbar,digestivekexmedchoklad,cola och vaniljvisp. Det var Hur bra som helst. Det är sjukt hur fina kompisar man kan ha! Imorgon blir det jobb och sen skojj, på ett eller annat sätt. Nu ska hästarna in innan regnet.
Puss

Den leriga söndagen i bilder



Här är lite bilder från i söndags, dock kan jag säga  att i slutet av dagen så var skorna värre än dom är på bilden. Nu ska jag göra min iordning för att träffa Ebba, Sanna och Linnea. Underbart!

Svart och vit


Idag kommer du att göra min dag.

En lerig söndag

And so it is
Just like you said it would be
Life goes easy on me
Most of the time
And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her skies

I can't take my eyes off you

Jag har blivit kär i Damien Rice. Carro vet vad jag menar. Vi satt hemma hos henne igår och lyssnade till hans underbara stämma i en timma. Vi pratade knappt, bara njöt. Sen såg vi Cindirella man, och jag njöt lite mer (Russel Crowe är läskigt sexig, vet inte hur många gånger jag försökte förklara för Carro hur het han är. Som tur var så förstod hon mina armviftningar och stammande, för att göra en rättvis beskrivning. Och hon höll med mig. Såklart.). Sedan åkte jag hem, bråkade med mina föräldrar (därav det tidigare inlägget), försökte gå och lägga mig tidigt men det gick sådär. Satte på Nothing Hill och såg hela den, sen låg jag och tänkte och funderade till jag vet inte hur länge, då jag tillslut började känna att sömnen närmade sig. Upp klockan sex, för att åka till Västerås. Mycket fina hästar och mycket lera. Jag håller för tillfället på att försöka återuppliva  den vita färgen på mina converse i tvättmasken, får se hur det går (gummistövlar är underskattade och borde bli ihågkomna bättre). Nu ska jag nog försöka sova igen, imorgon är det jobb på danderyd som gäller. Och sedan träffa Linnea. Som jag har längtat<3

Ingenting

Just nu har jag lust att gå och lägga mig och inte vakna upp på ett bra jävla tag.

Say (All I need)


Do you know where your heart is?
Do you think you can find it?
Or did you trade it for something
Somewhere better just to have it?
Do you know where your love is?
Do you think that you lost it?
You felt it so strong, but
Nothing's turned out how you wanted

Well, bless my soul
You're a lonely soul
Cause you won't let go
Of anything you hold

Well, all I need
Is the air I breathe
And a place to rest
My head

renregnregn

Okej, det här med att dygna gick ju sisådär. Efter att jag hade somnat i soffan så bestämde vi oss för att gå upp och lägga oss. Då blev det dock ombytta roller, jag blev jätte pigg (min power-nap hade en grym effekt) och Tw blev trött. Efter att ha hållt Tw vaken till love actully så somnade vi tillslut. Vi vaknade relativt tidigt, och diskuterade dem konstiga drömmar vi haft och fylle sms:en som mottagits. Tw var tvungen att  åka hem tidigt så mamma skjutsade in oss till Norrtälje, jag vinkade av Tw och gick sedan för att köpa strumpbyxor. Nu sitter jag här, grymt taggad på fest och melon bacardi. Förhoppningsvis händer det något kul ikväll, men det gör det väl inte, som vanligt om man är under arton (behöver jag säga att jag längtar fruktansvärt mycket tills min arton år är fyllda?!). Jag och Tw diskuterade det där igår och kom fram till att det är ungefär 5 1/2 måndad kvar tills det händer(!!!).
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.
Pussar

Fin främmande

Tw sitter brevid mig just nu. Vi, eller jag har lagat makaronirätt och Tw kollade på. Jag tycker om att ha Tw omkring mig och blir alltid så glad i hennes sällskap. Vi funderar på att försöka dygna, men hur bra det går återstår att se. Vädret är rent ut sagt skitdåligt också så att sitta ute eller gå på promenad är inte så lockande. Det blir nog till att ha en film/prata i timmar kväll. Men det är också mysigt! Fast jag skulle inte klaga på lite regnuppehåll... Värmeböljan, jag vill ha dig tillbaka. NU!


Vallmo


Jag är uttråkad, men samtidigt så trött så att jag inte orkar göra något. Så jag lekte lite med några bilder jag tog för ett tag sedan i photoshop. Tidsfördriv... Funderar på att kolla vilka filmer som går imorgoni stan, så jag gör något vettigt idag. Hmm..

9 crimes

Gårdagen var väldigt trevlig och det hände mycket roliga saker, haha. Dock känner jag verkligen att jag saknar Linnea och Ebba, och ändå har dom bara varit borta en dag (hur ska det här gå?). Jag är så van att alltid ha med dom på fester och dylikt, och därför tror jag det känns så konstigt och tomt på något vis när dom inte är det. Menmen, igår fick jag spendera kvällen med Sanna vilket var hur kul som helst! Idag känner jag mig dock rätt sliten, men det var det värt!
Imorgon ska det tydligen ösa ner regn vilket passar mig utmärkt då jag ska gå på bio med Tw, men sen kan gärna solen få titta fram. Men nu ska jag gå och slänga ihop lite lunch, eller snarare brunch till mig och syrran. Och släppa ut katten som står och jamar.
Puss

Regn=sömnpiller

Regn gör mig alltid så trött, och seg. Idag har det hällt ner regn till och från, men nu tycks det vara uppehåll för stunden. Idag har jag fortsatt min make-over av vår "lillstuga" som jag påbörjade igår. Kartonger har burits, sängar har flyttats och golven har damsugits. Nästa vecka blir det till att måla väggarna och få upp lite hyllor, fotografier mm. Jag älskar att hålla på och pyssla med inredning, och det finns klart med på min lista på framtida tänkbara arbeten. Idag är jag bjuden på grillparty hos Sannas karl. Det ska bli kul att få träffa det blonda yrvädret igen, då jag inte sett henne sedan skolavslutningen! Nu ska jag ut till hästarna.
Ciao

Dom ska till Hultsfred och göra festivalen osäker!


Och jag kommer sakna er! (Njut lite åt mig när ni lyssnar på Winnerbäck..)

Never think


Det kan omöjligt finnas någon snyggare/vackrare/sexigare än honom. Mmm...

Växlande molnighet

Vädret tycks inte kunna bestämma sig om solen ska skina idag eller om det ska komma skyfall. För tillfället skiner solen, dock börjar himlen täckas allt mer och mer av mörka hotfulla moln. Idag har jag trixat lite med designen, men blir aldrig nöjd. Men nu får det vara, för stunden. Ska passa på att gå ut och cykla med hästen innan de mörka molnen tar över helt. Förresten köpte jag en väldans söt plånbok på Urban&outfitters förra veckan. Väldigt blommig, väldigt somrig och väldigt "Ida". Slänger upp en bild på den.
Bye

OneRepublic


And I believe that I could tear you apart but it won't break anything that you are, you are
We'll say our goodbyes you know it's better that way
We won't break, we won't die
It's just a moment of change
All we are, all we are, is everything that's right
All we need, all we need, our love is at a bind

Rockferry

Gårdagen blev, som väntat, lyckad. Troligtvis blir det till att träffa Malin idag igen, yes!
Nu sitter jag och lyssnar på Duffy och ska snart hoppa in i duschen för att göra mig representabel för kvällen. Hoppas på att det ska hända något riktigt kul för jag är taggad! Ciao

Lidö

Det har varit konstant solsken i över en vecka med minimalt antal moln på himlen, tills idag... Och självklart var det dagen Jag, Linnea och Ebba hade plannerat att åka ut till Lidö för att hälsa på Matte som i sommar gör karriär bakom disken i en kiosk i skärgården. Men trots relativt hotfulla moln så var det varmt i luften, så vi åkte ändå. Vilket jag är glad för då dagen blev väldigt lyckad och fylld av skratt, precis som det ska vara. Imorgon blir det troligtvis en till lyckad dag, då
den skall spenderas med Malin i Stockholm. Det blir shopping, middag på T.G.I. Friday`s och bio. Love it.
Pussar

RSS 2.0