Tell me something that matters


How come we end up here

defence 2 cape black white

Jag ska ha den här. Punkt slut.


love until you hate


Skulle bli glad om någon tog mig långt härifrån medans någon annan smart jäkel gick klart gymnasiet åt mig. Frivillig?  

you save me from the world


Brattur var riktigt duktig idag, och trots lite oturliga missar så slutade vi trea. Inte fy skam. Nu blir det inläsning av svenska nationella och sedan tidig säng. Skolan kan få gå och dö, tack och hej. 

du förstår så försvinn

Känner typ xnsifglsdfhxmsdapofasfjshfresölxz just nu. Med min häst var iallafall bäst idag. Hästar är my one and only love. Så det så. Nu ska jag glo film med Jullan. Imorgon blir det finalridning.
So long.

i`m feeling blue cause love is gone


Både byxa och topp kommer från monki.
Är helt slut efter att ha tränat tre hästar. Det är hög tid för mig att skaffa mig själv lite magmuskler och kondition. Hmm.. Kanske får börja med att vara med på idrotten imorgon? Alltid något..
Nu ska jag fortsätta kolla gossipgirl och drömma vidare om Ed Westwick.. Ett helt okej avslut på en helt okej torsdag. xxx

Stumble to fall


Tyckte den här videon var lite.. Jag vet inte. Sexig? Äkta? Ärlig? Någonting åt det hållet i varje fall. Nu ska hästarna få hjälpa mig att rensa tankarna, det brukar fungera. Almost every time.

And we're caught up in the crossfire of heaven and hellfor All of my trying, we still end up dying


Varit på bra humör hela eftermiddagen, fram tills nu. Har insett att min lillasyster verkligen har flyttat. Att (äckel)Östersund har kidnappat henne. Nu ska hon bo där, i tre år. Tre långa år. Ebba har erbjudit sig att bli min substitut partner för tv-program (ensam mamma söker, halv åtta hos mig, bonde söker fru etc.). En liten tröst. Men ändå, fan vad tomt det kommer bli. Tycker inte om det.
Imorgon ska jag ta tåget till Borlänge och vara där tills på tisdag kväll. Som jag längtat. Nu får det bli till att se dagens andra film och sen sova. God natt.

Over and over again


Borta bra men hemma bäst. Faktiskt.

yes

För nu drar vi till Rhodos, syns om en vecka!

har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar


Konserten var magisk, ett minne för livet. Underbara Lasse.
Nu måste jag verkligen börja packa. Ska börja med att kånka upp min halvt gigantiska resväska för trappen. Oooorkar inte. Orkar heller inte tänka på vad som är viktigt att ha med sig och vad som är mindre viktigt. Allt som får plats får åka med, det som inte får plats får stanna hemma. Så var det med det.

let`s grow old togehter and die at the same time


Världens sötaste enögnade(?) häst. Nu ska jag göra mig iordning för att leka hjälpreda på ett bröllop all day long med Ebba Laine. Det blir kul. Tror jag. Imorgon ska jag äntligen få se Winnerbäck och sen är det bara två dagar kvar tills planet till Rhodos lyfter. U.N.D.E.R.B.A.R.T.

this too shall pass


I`m holding on to make a point. What`s the point?

Tänker flytta hit. I Jorm existerar bara här och nu, inget annat. Vad mer kan man önska sig?

du vill ha det du förlorat

Ligger på en hård bäddsoffa i Sundsvall. Lyssnar på Melissa Horn. Längtar tills imorgon. Försöker bli klok på livet. Tänker på att det bara är en vecka kvar tills vi åker till Grekland. Inser att jag kommer känna mig ensam när Julia flyttar. Känner ilska mot människor som beter sig som allt annat än mänskligt. Saknar Linnea. Önskar att jag slapp gå det sista året på gymnasiet. Blandade känslor allihopa. Ska nog sova nu. God natt.

A part of me

6ed9qa
Ska snart iväg och se inception. Är oftast något skeptisk till filmer som denna (overklig och komplicerad )men har hört mycket gott om den så, varför inte? Har packat klart tills imorgon (tror jag iallafall, skulle inte förvåna mig om jag glömt minst 100 nödvändiga saker...). Hur som haver, det lär visa sig imorgon. Kameran ska med iallafall, troligtvis det viktigaste att komma ihåg. Resten löser sig. Nu ska jag göra iordning mig för att åka in till N-town. Later.
Bildkälla


the end`s not near, it`s herevanish inside your kiss

Idag har jag sovit hela dagen. Ibland gått upp för att lyssna på musik och stirra in i en vägg, typ. Söndagsdepp. Söndagsdepp så in i helvete. Blandat med en förjävlig bakfylla. Det gör därför ingenting om det blir måndag nu. Nästa vecka ska jag få åka till Jämtland. Rensa tankarna. Njuta av underbar mat och trevligt sällskap. Det ser jag fram emot. Men just nu i detta tillfälle vill jag bara sova. God natt.

RSS 2.0