gott nytt år!


some kind of trouble


vill ha sommar nu, tack.

vi visste ingenting om verklighetenJulfrukost, städning, stress, väntan, gäster, mat, mer mat, Kalle, fika, tv, paket, kramar, grinchen, och till slut- sova. Min julafton i komprimerad version.

God Jul alla fina


some things we don't talk about

tradition


Jag ska trotsa min förkyldning (tack Carro och Ebba för att ni var så givmilda och delade med er av erat virus, gullisar) och kötta fotbollsturnering. Hur kul som helst. Sen är det jullov. Äntligen.


20 december


- Tillslut slet jag mig ur hans stora, varma famn och jag visste att det ändå inte var hej då på riktigt. För man kan inte säga hej då när ingen egentligen vill.

På Floras blogg finns ett fint inlägg med flera fina texter. Läs det.


It hurts for a reason

19.49


don't you know that love kills

Underbar dag med underbar lillasyster. Ikväll ska jag dansa och låtsas som att inget annat än här och nu existerar. Lovely.

ögonblick när man förlorar sitt grepp om tiden


Idag har jag levt på ost, kex och apelsiner. Oslagbart. Nu bär det snart av till världens snyggaste Emelie för att spendera en trevlig fredag med trevliga människor. För deras skulle ska jag göra mig anständig efter min powernap. Finns inget fulare än Ida nyvaken. Njut av helgen. Puss

jag är kär i bilden av dig inte i digÖverlevde mirakulöst nog tre prov i skolan idag. Nu är jag näst intill död. Väntar på ett gäng underbara vänner som liksom jag inte vill missa den efterlängtade finalen till bonde söker fru. Lussebullar, pepparkakor och tryfflar finns till vårt förfogande. Hoppas alla får en lika trevlig kväll som jag tänker ha. Puss

The corner where we kissed


Kärlek.


bury my headIdag har jag köttat samhällskunskap
(ändå känns det som om min hjärna inte har lagrat en enda mening jag läst)
Idag har min höjdpunkt varit att få åka till gymmet
(där jag fick bevittna en tant på 65+ ta 150 kg i benpress).
Nu
ska jag äta lussebullar och låtsas som att  jag inte alls har prov imorgon.

light and dark

Fick panik när jag insåg att det är lucia imorgon och vi inte har några lussebullar hemma. Detta resulterade i att mitt kök just nu är fyllt av plåtar med lussebullar på jäsning. Har sovmorgon till 13.20 imorgon och det känns som att man inte kan börja veckan mycket bättre (och nej, jag anser att man inte kan skolka från ett lussefika i skolan. Antingen så väljer man att delta eller att låta bli, jag låter bli). Nu ska jag grädda bullarna och sedan däcka i min sköna säng. God natt.


you make my dreams


Idag lät jag mig själv ta sovmorgon till tio. Det var ett bra beslut. Jag är så klok ibland, faktiskt.

heartbeats


Fler underbara bilder finns här. Nu ska jag tvinga in den sista faktan inför filosofiprovet i min stackars hjärna. Sedan blir det till att lyfta skrot med min gym buddy. Produktiva tisdag.

memoriesSjukt bra lördag+söndag. Idag har jag sovmorgon till elva. Den här veckan ska bli bra.

and so it is the shorter story

Jay Smith, Skavlan och snickerskakor var denna fredags höjdpunkter. Så kul är jag. Fuck.


RSS 2.0