Jag är så rädd för att gå vilse när Jag vet att Du hittar vart Du än ska


Man väcker en ångest när man släcker en annan

Dagen har varit uppochner. Det har varit en sådan dag när man bara inte vill vara ensam, utan en dag när man måste ha vänner runt omkring sig ( jävligt bra timing Linnea, att åka till Tunisien nu..). Som tur var fick jag sällskap av en vän efter jobbet som fick mitt humör att svänga till det betydligt bättre. Men nu är jag själv igen och då hittar hjärnspökena tillbaks. Nu vet jag inte alls. Att lyssna på Melissa Horn är väl kanske egentligen inte så jävla smart just nu. Men det struntar jag i ikväll. Skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och sova tills allt känns bra igen. Eller bara snabbspola lite skulle också fungera. Men det går inte, sorgligt nog. Och Jag antar att det är såhär det ska vara, även fast det känns värdelöst. Livet leker inte just nu precis.

förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Jag kommer att sakna dig.

Det finns inga ord

           
Gårkvällen var utan tvekan en av dom absolut  bästa kvällarna i mitt liv. Att få höra låtar spelas live som man skrattat, supit, gråtit, älskat, dansat och sjungit till var en nästan överväldigad känsla. Musik man inte trodde kunde bli bättre, togs till en helt ny nivå. Och Jocke Berg var mer fantastisk än vad jag hade kunnat föreställa mig. Han var, utan några som helst undantag, den mest attraktiva människa jag någonsin sett. Att se på någon som gör något dom verkligen brinner för och som gör det bättre än vad man trodde var möjligt, utstrålar någon storts dragningskraft som är svår att beskriva. Oemotståndlig, är den iallafall. Att vi bokade biljetter idag till den 22 juli var en självklarhet.

Bättre än julafton


Så här glad och lite halvt knäpp blir man typ av adrenalinet som pumpar ut i kroppen timmarna innan Kent. Den här dagen kommer bli bäst.

Vår sista dans


Fick ett jätte fint armand av finaste Malin i födelsedags present som jag invigde idag (det röda). Nu väntar jag på att Linnea ska komma. Vi ska tända massa ljus, kolla på Bright star och käka bullar. Imorgon är det Kent konsert. Helt otroligt. Är det redan 25 februari? Tydligen. Tror att morgondagen kommer bli en dag jag sent kommer glömma. Nu ska jag göra mig iordning för Linnea. xoxo

Om nån nånsin gör dig illa, säg bara till


Ride my wild heart


Tror inte det finns en enda jävel i hela genomfrusna Sverige som inte längtar efter våren. Jag är trött på snön och på att ingenting fungerar just nu. Har en huvudvärk som följt mig genom hela dagen och är den inte borta imorgon får det blir till att åka hem efter körlektionen.
Blir lite nostalgisk av att kolla på bilderna ovan. Kommer så väl ihåg när dem togs. Det var bara en dryg månad kvar tills vi skulle flytta till Malsta och dem första tussilago blommorna hade precis tittat upp. Jag gick runt i ladan med kameran och försökte förstå att det här var mitt nya hem. Allt kändes så fruktansvärt overkligt, att jag två år senare omöjligen skulle kunna gå runt här som om jag alltid bott här. Men så blev fallet. Tur det.
Nu ska jag försöka mig på att vara lite teknisk, har en känsla av att det inte kommer gå så bra, haha. Är glad att inte alla gett upp hoppet om mig och teknik iallafall. Over&Out.

almost pretty

Muffins med frosting (eller frosting med muffins blev det snarare idag) och chaite räddar min dag. Hatar den här söndagen, och kommer att hata alla dagar frams tills torsdag (kent; en räddning som saknar kalorier, vilket nog är ganska bra om jag ska fortsätta i den här takten fram tills torsdag..). Borde, eller nej, MÅSTE plugga. Ska göra det också, så fort mamma kommer in. Nu återgår jag till Chaite och muffins, Over&Out.

there is a first time for everything


Alldeles nyss så förlorade jag min sushi-oskuld. Det var ganska gott faktiskt, inte någon större smaksensation men helt okej. Dock tycker jag riset var aningen sött. Kvällen kommer spenderas framför datorn, lagom kul. Imorgon blir det arbete och sedan lite fix och trix av mitt rum. Nu ska sminket av. xoxo

14.31


                                              varför ringer du inte?

Jag pluggar religion, och hör och häpna; det går ganska bra. Sensation, tror jag det kallas.


du kan väl skriva ett brev

Den här låten tipsade min vän om. Den är fruktansvärt fin och lite annorlunda . Men annorlunda är bra (jag skulle kunna döda för annorlunda just nu känns det som). Dagen har passerat utan några som helst märkbara händelser och varit rätt obetydlig. Precis som alla andra dagar tycks vara nu för tiden. Får hoppas att händelserna kommer med våren. Morgondagens distansdag kommer innehålla massvis av religion och naturkunskap, inte så värst kul. Men nu blir det middag för min del. xoxo

I can`t take my mind of you


Jag är mätt på semla just nu, njuter av skönsjungande Damien Rice ur högtalarna och ser fram emot min sovmorgon till klockan ett imorgon. En rätt bra tisdags kväll helt enkelt. 

paper planes

                  
Lite kär i den här outfiten är jag allt. Måste försöka haffa en svart hatt, får nog bli när jag och Carro åker in på secondhand runda. Ikväll är det iallafall samhällskunskap på schemat, kul. Imorgon ska jag försöka få upp mina bilder på väggen, kommer bli grymt! xoxo
bildkälla

Happy valentines day, lovers



stupid girl

Jag har alltid hatat alla hjärtans dag och känner att morgondagen inte kommer bli något undantag. Tur att jag har date med Ebba, Linnea och Bea så kan vi hata att vi är ensamma tillsammans (lät den meningen en aning konstig?) på alla hjärtans dag. Ikväll blir det lax wook innan det bär av till Svanberga. Keep up the good work!

These streets


Jag har insett jag att tycker att det är jätte läskigt att köra bil. Just eftersom man inte kan. Och visst, man måste köra för att lära sig men när det känns som att man ska orsaka trafikolyckor så fort man sätter sig bakom ratten så känns det inte helt okej. Därför blir jag livrädd för gasen som resulterar i motorstopp i vart och varannat rödljus. Mindre kul. Måste träna på att lugna nerverna och på att bli helt säker på dragläge. Jag tror därför att trafikerade vägar får återgå till en mer säker trafik, dvs. en utan Ida. Iallafall tills dragläget och jag är bästa vänner. Jag hoppas att körskoleläraren kan hjälpa mig med det.

Idag ska bli dagen när jag fångar dig


                    Tröja från chicy, mössa från åhlens och ring från accessorize.
Har äntligen blivit taggad på skidresan imorgon. Nu återstår bara frågan, mössa eller pannband under skidglasögonen? Det får jag fundera ut under dagen, nu går snart bussen och jag få rinte missa den idag igen.. xoxo

här blir man ensam bland 1000


Extremt dålig dag. Har en känsla av att morgondagen inte kommer bli mycket bättre. Känner ni den positiva glädjen jag utstrålar? Vill ha lön, vill åka på secondhand-runda med Caroline och jag vill prova på att sy. Men mest av allt vill jag ha ljuset tillbaka till vardagen, för såhär kan det inte fortsätta.

Michigan


                      Hoodie från chicy.se och "las vegas" nagellack från Mavala.
Idag körde jag bilen och var vrålduktig. Tråkig och seg dag i skolan förövrigt, men lovet är inte alltför långt borta nu. Riktigt skönt. Funderar på att slänga i mig lite middag nu.
Puss på er.

White Lies

       
Hade en underbar kväll igår. Idag är jag sjukligt sliten på grund av för lite sömn (tog det dock lugnt med alkoholen igår vilket jag är glad över idag). Imorgon är det måndag och jag har lite ångest. Utvecklingssamtal på tisdag och det bådar inte gott. Idag övningskörde jag på landsväg och ute i trafik för första gången. Vilket gick bra fram tills en biljävel inte fattar det här med att åker man bakom en bil med övningskörnings skylt så tutar man inte. Jag fick panik och det blev trafikstockning utanför Svanberga pizzeria för en liten stund.. Men det slutade hur som helst bra och imorgon efter bilskolan ska jag lära mig att bli världsbäst på att starta i backe. Det ni.
God natt

Grattis Älskling


Nu är du arton, helt sjukt. Känner på mig att nu kommer det bli grymt bra, allting.
Jag älskar Dig!

Change


Såhär ska jag se ut i mars.
bildkälla


Kyss mig ömt och brutalt


Jag har fått en stödstrumpa till mig fot. Jag har bestämt mig för att klippa lugg (i mars kör vi på total förändring). Jag kände att i morse var det inte så överdrivet kul att pulsa i en halvmeter snö med två (sjukt tunga)vattendunkar till hästarna. Jag har det lite svårt med att komma på en plan som får Lasse Lindh att vilja gifta sig med mig (men skam den som ger sig!). Jag tycker att det ska bli kul(!?) att jobba imorgon för då får jag sällskap av Caroline. Och nu måste jag gå och göra mig iordning om jag ska hinna med halv nio bussen. Over&Out.

Jag ska slåss i dina kvarter


Jag vet att alla redan har bloggat om bikboks vårkollektion, så nu gör jag också det (lite iaf.). Jag ska ha byxorna på bilden. Ska ha! Annars vill jag inte leva längre, typ..
Nu sitter jag och lyssnar på Lasse Lindh (mitt livs kärlek) och skriver ut lite bilder ( jag har äntligen förstått hur skrivaren fungerar!!). Det  var meningen att jag skulle åka iväg och träna med hästen ikväll men just nu ser det inte ut som att vädret kommer tillåta det. Blir nog en plugg kväll istället.. Nu ska fler bilder skrivas ut, har en plan för mitt rum nämligen! xoxo

Better just to have it


Var väl inte sådär jätte duktig när jag skippade sista lektionen idag. Men jag var bara tvungen att göra något som jag tycker är roligt och som känns betydelsefullt för mig. Hästarna är det som betyder allt för mig. Älskade havremoppar.
Jag har lovat Julia att baka muffins ikväll så det ska jag nog sätta igång med nu. Blåbär/lime/vit choklad, mumma. xoxo

RSS 2.0