Prix d’Amerique


Igår åt jag årets första semla, och jag måste säga att det är bland det godaste som finns! Hästar fyller min dag, igen, och det gör mig ingenting faktiskt. Idag är det även tid för världens tuffaste travlopp, Prix d’Amerique. Jag börjar längta till sista helgen i maj, då det är dags för elitloppshelg (Mattias, du är fortfarande på va?).Travlopp gör sig alltid bäst live. Stämningen är alltid på topp och så även oftast vädret.
Men nu måste rummet städas innan sista lektionen. xoxo

11.45


Två ringar som följde med hem från täby i torsdags.
Just nu sitter jag och försöker tina upp efter att ha varit ute i stallet hela morgonen. Extremt fint väder, men aningen kallt. Brattur var seg i kroppen under första lektion och hoppas att han blir mjukare till eftermiddagen, vilket han alltid brukar bli. Nu ska jag ner och hjälpa mamma med lunchen. Extremt onödigt inlägg det blev, ledsen för det. Över&Ut.

The worrying kind


                            Tröja från zara, byxor cheapmonday, ring från h&m.
Idag har varit en ganska bra dag. En lång och trevlig lunch, skolk från spanskan som innebar att jag kom hem tre timmar tidigare (skönt) och sen en mysig ridtur i djupsnön med systeryster. Hela helgen kommer bestå av hästar, plugg och mat, typ. Men det gör kanske inte så mycket. Jag kommer dock kanske närvara i en viss källare ikväll i form av en barbiedocka.. Hm, får se hur det blir med den biten. Nu ska jag kolla gossipgirl och sedan skriva klart min engelska uppsats. Och på tal om barkbåtar så älskar jag att vara utväxt-fri. Nu vet ni.
Ha en trevlig fredag!


Who cares about


                   Kavaj/tunika/armband från chicy, strumpbyxor från h&m.
Kall dag idag. Mitt val av strumpbyxor var kanske inte optimalt, men jag kan inte rå för mitt växande tycke för animaliskt mönster. Ikväll blir det film hos C som vädret tillåter. Vilket inte verkar vara helt säkert...
Imorgon är dagen jag så länge väntat på, min äckliga utväxt ska bort! Äntligen! Ni ser ju själva att jag faktiskt inte ser riktigt klok ut, men mitt hår har nog tyckt att det har varit en skön omväxling att slippa blekningen för ett par månader. Nu ska jag boka skidresa till Bjursås och sedan kolla bussar. Kom på att lite snö ska inte hindra mig från att få en bra onsdags kväll!
xoxo

uppochner

Sitter för tillfället och diskuterar kärlek med Elin och kommit fram till att kärlek är allt annat än vettigt. Hela den här dagen har varit uppochner. Jag har fått skrattanfall som följts av total nedstämdshet. Usch. Imorgon är det sista skoldagen innan distansdagen i varje fall, skönt. Nu har jag inget mer att skriva idag. Hoppas på att jag vaknar upp med ett bättre humör imorgon. God natt.

så säg mig vad vi väntar på


                             Skjorta från MQ, smycken från h&m, fodral från AA.
Jag var begåvad nog att komma på precis innan jag ska gå utanför dörren och till bussen att jag har bytt väska, vilket innebar att mina nycklar låg uppe på mitt rum i min andra väska. Springer upp och hämtar nycklarna och tänker att det var väl ingen fara, bussen ska ändå inte gå förens om fem minuter. Går ut och när jag låst dörren och vänder mig om för att gå mot bussen så ser jag den åka förbi. Veckan börjar bra..
Idag är det del 3 av körkortsteorin och jag är lagom taggad. Tur att Linnea är med så vi kan genomlida de 2 timmarna tillsammans. Nu ska jag gå och tröstäta lite innan det bär av till äckelroden.
xoxo


Du ser på mig vännen, som om jag gjort något fel


Hemkommen från jobbet som lyckligtvis (och precis som vanligt) var lugnt idag. Ikväll kommer Beatrice hit, hon var taggad på fest i mörby. Dock känner jag att jag mer skulle uppskatta en hemmakväll med massa gott och prat inpå småtimmarna, vi har trots allt inte träffats på ett bra tag. Funderar på att baka lite i ett försök att övertala henne, och för att jag är hemskt sugen på choklad cupcakes...

Bilden är tagen i somras när min syster bestämt sig för att vara lite kreativ en sommareftermiddag.

Where are we gonna go from here?


När jag kom hem hjälptes syster och jag åt med att laga middag. Korv med mos. Låter råäckligt och det är det- om man kör på pulvermos och hotdogs. Men vi körde på hemmagjord potatismos och fin roslagskorv med en god sallad, och då blev det en riktig pang-middag! Imorgon ska jag till danderyd för att kirra cash och sedan kommer Beatrice på besök. Mysigt. Det får bli en lugn helg men det är skönt det med ibland.
Idag hade jag på mig min tröja som  jag fick av Malin i födelsedagspresent, som kommer från H&M. En kjol från weekday och lite ringar. Nästa vecka är det löning, och det prisar jag gudarna för. Nu börjar let`s dance och jag ska gå och heja på Rabih. xoxo

Krossa allt


Jag måste erkänna att jag har tröttnat på det här vädret nu, rätt så rejält. I varje fall ikväll. Saknar grönska, solsken, värme, frihet och ljus. Imorgon är det iallafall fredag, alltid något att se fram emot. Nu ska jag lyssna klart på Darin(?!) och sedan gå och sova. Känns som att jag är i behov av många timmars sömn inatt. Vart försvann mitt bra humör? God natt.

Leopard


Dålig dag idag, skolan suger. Ikväll ska jag baka bröd och smälla i mig bullar i massor. Mums.
Idag såg jag tydligen ut exakt som en annan tjej i skolan, enligt Ebba och Sanna iaf.
Tröja/mango, smycken/chicy.se, strumpbyxor/h&m, mössa/åhlèns.
Nu väntar middagen. Over&Out.

Swiss





Jag satt och kollade igenom bilder ifrån Schweiz och insåg en sak. Étt avgörande moment hurvida jag får ett bra intryck av ett land är maten. Den är extremt viktig. I Bulgarigen t.ex. var maten fruktansvärd, landet hade bara försökt anpassa sig efter turisterna och försökte kopiera smaker från andra länder vilket resulterade i att maten smakade skit, helt enkelt. Till Bulgarien vill jag aldrig åka igen. I Grekland och Schweiz däremot var maten underbar, och väldigt egen. Båda länderna hade sin "nisch" på maten som serverades. Självklart är det inte maten i ett land som avgör helt vad man tycker om det, men det är en viktig del iallafall. Detta kan bero på att jag älskar mat.
Men å andra sidan, vem gör inte det?

du bränner allt du rör


Jag förstår  inte hur jag lyckas; i lördags stukade jag foten, igen. Nu ser den ut som en knöl, igen. Turligtvis nog så var det här inte lika illa som förra gången men den har ändå svullnat upp och det gör ont när jag böjer foten. Jag tror att det var tur att jag hade druckit ett antal glas vin under lördagskvällen för dom glasen fungerade som smärtstillande. Eller så var det kanske otur att jag drack vin, inte helt omöjligt att det var dom glasen som rubbade min balans...

When I found you

Jag är trött. Känns som att det var månader sedan jag kände mig riktigt pigg. Jag är i desperat behov av ljus. Saknar ljusa kvällar otroligt mycket, men det lär väl ta ett tag innan man får uppleva dem. I helgen skall det bokas resa till Rhodos. UNDERBART. Har en känsla av att det kommer bli bäst.
Idag hörde jag förresten ett väldigt roligt skämt:
Vad döpte Blondinen sin zebra till?
Pricken.

Jag tyckte i varje fall att det var råkul. Nu lockar min nybäddade säng alldeles för mycket. Så, God natt.

debut


Jag är mer taggad än taggad, dessutom mer stressad än stressad. Än så länge vet jag inte vad jag ska ha på mig (förutom skorna och väska på bilden ovan), hur jag ska ta mig hem från stockholm (vill helst inte ta mig helt själv till tekniska för sista bussen hem), och jag sitter i blött hår utan smink och med ofixade naglar - och bussen går om tre timmar. Hur ska jag hinna? Kanske om jag sätter igång nu.. Imorgon återberättas kvällen i bilder, idag ska jag njuta över att äntligen ha blivit arton. Hoppas ni får en lika bra kväll som mig. Vi hörs imorgon och sist men inte minst; GRATTIS MALIN!


Flightless bird


Valde att ta den senare bussen idag eftersom vi inte börjar förens tio. En ytterst tråkig skoldag ligger framför mig, och jag hoppas att den går fort. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att bara vara hemma, käka hemmagjord pizza, fredagsmix och kolla på let`s dance. Vi får se.
Idag har jag på mig cheapmonday jeans och en tröja från Weekday. Kan vara bra att veta, not. Vi hörs senare. (Jag är sjukligt taggad på imorgon, kan det inte bli lördag nu?!).


take me the way i am


Jag är tror jag är kär i min fjärravtryckare och mitt stativ. Äntligen kan jag ta egobilder utan att behöva tjata i 50000 år på Julia, haha. Nej men nu jäklar ska jag köra stenhårt på dagens outfit, om jag vågar... Förresten så gick mitt älskade fjäderhalsband sönder igår, R.I.P. Jag mejlade idag och bad om någon storts kompensation då jag tycker ett halsband för över 200 kr ska hålla i mer än tre månader... Nu ska jag gå ner och baka Focaccia, mitt nya favorit bröd. 
Det blev ett väldigt osammanhängande inlägg, ett resultat av tankar som spinner i hundraåttio i mitt huvud. Sorry.

Fairytale




Ebba och Sanna pluggade i skolan istället och med tanke på min oförmåga att koncentrera mig i skolan så skippade jag att åka in till Norrtälje. Istället grabbade jag kameran och gjorde ett försök att fånga detta sagoland, som Malsta förvandlats till med hjälp av snön, på bild. Men det var svårt. Skulle hemskt gärna vilja gå en fotokurs. Jag och Charlotte har pratat om det, för det skulle vara allt roligt att lära sig fotografera på riktigt.
Nu ska jag käka en brownie i väntan på att Julia ska komma hem, så ska vi ut och rida. So Long.

I was summer, you were

Skulle egentligen rida nu på morgonen, men kände att idag var en sådan dag när man vill ligga länge i sängen, käka frukost i hundra år medans man kollar gossipgirl och sedan ligga och läsa nya cosmo som inhandlades igår. Said and done. Tänkte börja göra mig iordning lite smått nu, och sedan prova fjärravtryckaren till kameran jag fick i födelsedagspresent. Vid tolv bär det av till Norrtälje för en pluggdate med Sanna och Ebba. Vi tänkte prova på det nya fiket för att se om det slår landkrabban, vilket jag tvivlar på.

Ida

Go back


Råkade missa matten. Jag tror jag slår rekord i att vara otaggad på skola. Jag vill bara att det ska bli onsdag. Nu. Går det att fixa? Appropå ingenting så har jag gått och blivit beroende av gossip girl. Fick första säsongen i födelsedagspresent och nu kan jag inte sluta titta. Jag vill till New York, någon som vill hänga på?

Friday`s



Gårkvällen var hur mysig som helst. Varför går vi inte ut och äter oftare? Detta skall iallafall göras om, inom kort hoppas jag. Filmen var helt okej men biosalongen höll ungefär samma temperatur som nordpolen, och att sitta och frysa under hela filmen var ingen höjdare. Idag ska släkt och vänner komma hit, käka massor med mat och tårta och ha det trevligt. Är även lite taggad på att få fler presenter, hehe. Nu ska mitt rum damsugas och mitt hår skall lockas. Över&Ut.

Allt flyter


Hej alla übersöta! Jag har upptäckt att jag bara nästan kan blunda med ett öga (se bild). Just i detta nu är jag på fruktansvärt bra humör fast jag egentligen borde vara irriterad; Hästarna måste tydligen ha nya skor och jag måste alltså vara i stallet och vänta på att 5 hästar ska skos, vilket kommer ta hela halva min dag (hade det varit svinkallt en ynka dag till hade inte hovslagaren kommit och jag hade kunna göra annat men nej självklart ser vädergudarna att göra det varmt lagom tills idag), jag har en utväxt större än det mesta (återigen, se bild) och jag har ton med plugg jag inte tycks kan ta tag i (förlåt mig Anders). Men är jag grinig för det? NEJ.
Ikväll vill jag göra något kul (hallå kompisar någon som är på?) och imorgon blir det antingen min utgångs debut eller mysig middag med mina kära vänner. Hur det än blir så blir det bra. OVER&OUT.


Mannen i den vita hatten


Mitt nyårslöfte är att ha med mig kameran mer så jag kan dokumentera 2010 i bilder. Vilket också ska betyda mer bilder i bloggen. Såhär ser jag ut idag när jag ska åka in till stan med syster. Blir ett besök hos weekday för att inhandla nya jeans och sedan lär jag ju få med mig ytterligare ett och annat klädesplagg hem. Ida med julklappspengar och lön i plånboken inne i stan är inte en sådan fullt bra kombination när det egentligen skall börjas sparas för utlandsresa... Jag ska försöka behärska mig. Nu går snart bussen, dags att klä på sig. Puss

You say sit down it`s just a talk


Mina vänner är det absolut värdefullaste jag har. Min kärlek till er är obegränsad. Hoppas ni vet det.

02.01.10

FUCKFACE.





jag älskar linnea och ebba.

2010

För nu har jag fyllt 18 år. Helt underbart. Tack alla som kom och firade mig igår, jag hade en råkul kväll!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

RSS 2.0