keep me distracted


Idag har jag lärt mig att inte underskatta en målares arbete. Har lyssnar non stop på den här. Lunchat med Ebba och Mattias. Ätit upp Ebbas glass. Imorgon ska jag åka båt med Sanna och Ebba, gå ut med Sanna(?) och Ebba. Dricka alkohol. Gå hem sent. Somna full.
Planering är bra.

this is the starting of my greatest fear

Har inget mer att skriva än att jag så extremt gärna skulle vilja följa med mina vänner till P&L imorgon. För det hade varit så jävla bra just nu. God natt.

varje gång du möter min blick blir min värld en aning större


Igår var det midsommar. Idag är det utgång på trädgårn som gäller. En plats i solen går på repeat. Skulle lika gärna kunna ta bort all annan musik på hela datorn. Inget mäter sig med kent. Inget kan heller mäta sig med rosè/fanta, som jag ska överdosera med måtta ikväll. Ta hand om er.


En gång var du min stad nu finns inget av mig kvar


Har du den där känslan? Jag menar den där känslan, av att någonting avgörande hände när jag var ouppmärksam. Att någonting försvann. Säg att du förstår mig, Jag vill att du förstår mig. Du gör det mycket svårare än det egentligen är. Där inget är sig likt. Fast allt är likadant. När inget är sig likt.

Kent-Passagerare


Jag väntade mig ingenting

Midsommar idag. Vad hände?
Hoppas alla njuter av sommaren. Kent – Skisser för sommaren

18


Grattis världens snyggaste Signe som fyller hela 18 år idag! Inte fy skam!
Nu ska jag åka iväg till IKEA och köpa nya soffor. Det ska bli kul i jul. Later!

i keep dancing on my own


Har haft en galet tråkig helg och har nästan ångest inför morgondagens arbetspass. Är rädd för att dö av tristess. Längtar efter mina vänner. Väldigt mycket. Efter imorgon kan sommarlovet börja på riktigt, och det ser jag fram emot.

congratz


Igår var det utgång på trädgården. Dessvärre en tidig hemgång p.g.a tidigt arbete idag. Vilket var sådär halvkul. Jobb imorgon också vilket resulterar i att jag skippar grillning med diverse vänner ikväll. Även det sådär halvkul.
Kom förresten att tänka på en grej idag:
Jag vill gifta mig. Vill verkligen gifta mig, nu! Har suttit och kollat på Viktoria och Daniel och jag tycker inte alls det är överdrivet att det kungligabröllpet är så stort. Tvärtom, det ska vara såhär stort. Och jag tycker vi ska vara stolta över att ha en sådan vacker och omtyckt Kronprinsessa. Kungahuset representerar en stor del av Sveriges historia och kultur som gjort Sverige till det land det är idag. Och vad är det för fel på traditioner egentligen? Go monarki!

kom ihåg mig


Sommarkvällar är bra underbara.


a-punk


Ikväll blir det middag con mi amiga Ebba. Ytterst trevligt och dessutom rätt så skönt att komma hemifrån ett tag. Nu tänkte jag ge mig på locktången i ett försök att återuppliva mitt livlösa hår. Wish me luck!

and all that you could fake


in my veins


Luminary ones


Har haft en rånajs helg. Nu blir det remember me och sedan sängen. Syns imorgon. God natt.

säg mig att det finns något mera


Igår firades alla studenter som varit duktiga och stått ut med tre år på Roden. Beundransvärt. Körde på varannan vatten igår vilket resulterade i att jag vakna upp med endast lite huvudvärk som kunde botas med alvedon, och nu är jag fit for fight igen. Snart bär det av till Gräddö och min pojkvän. Helt okej jätte bra lördag, tippar jag på.

skulle du va allt jag nånsin velat ha


Älskar Oskar Linnros platta bara mer och mer. Går nonstop. Nu längtar jag tills imorgon, och i övermorgon, och dagen efter övermorgon. Sommarlovet börjar bra.

det här är slutet på vår film


Min fina syster hade bal igår. Tog säkert över hundra bilder på henne, men hon var ju så fin.
Idag längtar jag efter att Oskar Linnros album ska läggas ut på spotify, skivan släpps ju idag! Äntligen. Nu ska jag lapa sol innan det bär av med cykeln till skolan.

no love no glory


Tisdagen var bra. Ska försöka se till att onsdagen blir ännu bättre. Sen får jag sommarlov.

the pretender


Today: Shopping och lunch i humlegården. Inte helt fel.

Press hold

Min häst var ganska duktig idag bortsett från att han trodde att det var galopprace i finalerna.. Men annars fick han plus i kanten, jag med för den delen. Om en timme ska jag ut till Gräddö för att spendera kvällen och kommande söndag med min b-friend. Efterlängtat.Puss.

fear


Ons+Tors.


take me the way I amHar suttit och njutit i solen i tre timmar. Troligen blir det tre timmar till. Solen är min bästa vän, och jag måste kunna gå barbent nästa vecka utan att skämmas över likvita ben. Det borde vara straffbart att sitta inne i det här vädret!

jag ser på dig, vännen


6 ynka skoldagar känns snarare som en evighet. Ta slut, snälla.

Once a failure, always a retard

Men vem fan behöver egentligen spanska?


RSS 2.0