what if you could wish me away


Pressar Joshua Radin och tycker lite synd om mig själv. Tveksamt om jag överlever veckan ut. Skolan kan väl gå och dö, tack.

the marshall call the trotters

Eliloppet och allt runtomkring det är så otroligt inspirerande. Den bästa söndagen varje år är just denna.Nu blir det däremot något helt annat än hästar, nämligen en uppsats om Australien som väntar på att bli skriven. Är väl sådär inte jätte taggad på det. Men det måste göras så... Imorgon är näst sista veckan i skolan, ber till Gud för att den ska gå så fort som möjligt. Får se om det hjälper. Over&Out.


I never learned to count my blessings


Har bakat cirka 60 muffins inom loppet av ungefär 10 timmar. Rätt produktivt med tanke på att jag hann sova däremellan också.
Det känns inte riktigt som fredag idag, vet inte varför, det bara gör inte det. Förhoppningsvis infinner sig den känslan lagom till kvällen, för det blir utgång med ett gäng underbara människor. Nu- nagellacksmålning! xoxo

Förresten måste alla lyssna på den här låten. Galet bra!


when my thoughts drift to you

Band Of Horses – Infinite Arms


en tredjedel av den jag var går hem. För en är krossad, en är din


Prov två dagar i rad borde vara olagligt. Det är bara taskigt. Kommer vara slutkörd efter den här veckan. Sommarlov nu skulle uppskattas, mycket.

2010


Gårkvällen var underbar som innehöll bl.a god mat, extremt svårförståeliga ölspel och massa skratt. Önskar bara att jag hade stannat längre. Ikväll är det jag<3företagsekonomi... Ska bli sådär lagom kul. Skulle önska att det gick att snabbspola de tre kommande veckorna...

för en minut sen var du min


Nu väntar jag på sushi. Imorgon ser det ut att bli (bortsett från ett par timmars arbete) en perfekt lördag. Solen är också bjuden.

från och med du


Så grymt jävla bra.


waiting on the world to change


Har inte så där jätte stor lust att sitta i frisörstolen i 2 timmar idag. Är inte heller så taggad på att behöva vänta i åkersberga i en och en halv timme innan jag har tid hos frisören, bara för att bussarna inte klaffar. Ska dock bli skönt att bli av med utväxten, lagom till sommaren. "Vill man vara fin får man lyda pin", kanske det stämmer.

my love


The Veils – Lavinia


Smile

Idag är jag gladare än glad. Och så sitter jag och lyssnar på den här och den här, och då blir man liksom bara ännu gladare.

I dina ögon

Första riktiga sommarkänslorna idag, och det känns underbart bra.


det är nånting som är fel, så känner jag jämt

Kent – Visslaren


det är bara saker man serTemat var rock, vi var på topp. Till en början i varje fall. Kvällen blev en konstig blandning av alla sorters känslor, som fortfarande känns i magen. Blä. Nu lyssnar jag på kent och vill bara att den här dagen ska ta slut. Men innan jag somnar ska jag se klart the notebook. bye.

du sa att rädslan den går över men den där oron stannar kvar

fuck you.


Fuck it

Jag hatar att det gick sämst på körskolan idag. Jag hatar att engelskanationella gick åt helvete. Jag hatar att ett jävla företag tagit 600 spänn från mitt konto för något jag inte ens fått, och dessutom gjorts så mitt konto övertrasserats. Sen är det ju inte så jävla kul att nya datorn inte kan kommunicera med mitt internet vilket resulterar i att det inte funkar. Längtar tills klockan slår åtta och jag kan åka in till Norrtälje, så att problemen kan försvinna i samma takt med att första shotten tas.

I`d rather be with you

Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]


x

Den sämsta dagen på evigheter.

Hello kitty


Bland det sötaste jag sett, och efter att ha nosat igenom vardagsrummet åttioelva gånger ligger han nu och sover i Julias knä. Jolle (ni vet, minibåten som åker efter stora båten?) ska han få heta, då han följer efter en som en liten jolle i katt-form. Kommer få svårt att slita mig och åka iväg till skolan imorgon. Men imorgon har jag lovat mig själv att göra Isco glad med hjälp av min närvaro på idrotten. Ska försöka hålla det löftet. So long.

and then, there is you


Idag blir det lite hästar, lite födelsedagsmiddag, lite plugg(?) och mycket vilande.
Helt okej söndag. Puss

some lessons

Jag har underbart fina vänner. God natt.

One kiss from you and I am drunk up on your potion

Just nu:
*vill jag inte vara hemma
*saknar jag min pojkvän
*tycker jag att det där jävla sommarlovet kan börja

Soldier on


Jag älskar dig och kommer alltid att göra det.

-

Fan för halsont. Fan för företagsekonomi. Jävla onsdag.

Sink or swim


Har tränat hästen hela dagen och kan konstatera att det är det bästa som finns att göra. Jag måste arbeta med hästar efter gymnasiet, det finns liksom inget annat som skulle kunna vara bättre.
Idag känns allt som söndag och det är grymt irriterande. Imorgon är det skola och jag är lagom taggad. Men nu har nedräkningen till ett välfötjänt sommarlov börjat. Som förövrigt kommer bli helt underbart. God natt och sov gott.
Modell:Julia
Fotograf:Jag

valborg 2010Valborg var innehöll ett antal roliga samtal, grymt snygga människor och alldeles för mycket vin. Vilket resulterade i att jag mådde som jag förtjänade igår, men det var det värt.
Fotona är har söta Linnea tagit.

RSS 2.0