stay here a while


Nu är det så att jag hörde denna fantastiska kvinna på Skavlan förra veckan (gå in på svtplay och spola fram till de sista minuterna av förra veckans program). Blev förälskad i hennes röst och hela framträdandet. Perfekt höstmusik.

you're a killer


Massvis med + i kanten till mig idag. Gjort klart både svenska, engelska och pluggat till prov. Jag längtar till fredag då denna helveteskolveckan är över, och trevligheterna börjar ta vid. Nu blir det snart sängen. God natt, sov gott, dröm sött och allt det där!

kärlek


Michaela Forni är min idol, typ. Så jävla snygg. Så jäkla cool. Och sen skriver hon helt underbart också. Texten är tagen från hennes blogg.

RadioactiveGör er själva en tjänst och lyssna på den här låten. Den och varm choklad får starta min dag, som ska bli helt okej för jag ska få sluta tidigare från äckel roden. Nu måste jag fixa det sista innan min exlusiva skjuts kommer för att hämta mig, Lohärads bussen. xxxx

i rymden finns inga känslor


Har jobbat hela helgen, men även hunnit med lite trevligheter som att gå på bio. Jag och mamma såg I rymden finns inga känslor, och herregud vad kär jag blev i den filmen! Kunde inte sluta le efter att ha lämnat biosalongen. SE DEN! Ska försöka få lite samhällskunskap gjord nu, och sedan somna framför tv:n.

ps.Om någon råkar ha ovanstående låt kan väl den vara så bussig och skicka den till mig?

you are my sweetest downfall


Don't ever look back


Käkade sinnessjukt goda pannkakor till frukost. Skoldagen bestod sedan av lite slappt pluggande samt en mysig båttur med M och E. Nu ska jag sätta igång och göra lammfärsbiffar till middag. Det blir till att umgås med mamma hela helgen, vilket faktiskt ska bli mysigt. Välbehövligt.
Trevlig helg på er!

I'm all chocked up and you're okay


Börjar dagen med en dunderfrukost hos Caroline! PUSS


i loved you firstJag är på sämst humör. Lyssnar på smörig, dålig musik jag för tillfället inte tycks få nog av. Saknar systern min så in i helvete. Är arg på mig själv för att jag bara gör fel ibland. Men, det är fredag imorgon. Jag har en frukostdejt 08.00 och ska ladda om mina batterier i helgen (om än medans jag arbetar..). Nästa helg är jag ju faktiskt ledig på lördagen. Så på fredagen är det all in som gäller. Nu ska jag lyckas ta mig igenom dom sista urtråkiga sidorna i min svenska bok. Later! 

Baby, you're the only light I ever saw

Just nu suger allt. Dessutom har jag fått skavsår.


Thought you should know


                                                                                                                
                                                                                                                  bildkälla

jag blir aldrig samma från och med du


Om någon bara kunde fixa så jag kunde bli tillsammans med den här mannen någon gång skulle allt kännas rätt bra, trots allt. Vet dock inte hur det ska gå till, men visst finns det ett uttryck som lyder ingenting är omöjligt. Dagen har bestått av hästar/mat/plugg/mer mat/mer hästar. Och nu väntar jag på ännu mer mat. Hehe. Jag hoppas på att pappa är på bra humör ikväll så han kan skjutsa in mig till Trägårn där alla mina vänner befinner sig. Skulle kännas bra att få krama om dom ikväll.
Bildkälla

even though i know it's lies


     Åker till skolan om 20 min. Två lektioner och sedan helg. Inte helt fel.


Där kärlek och hat går hand i hand, sitter jag och bara saknar dig.


The King and All of His Men

         
Satt på biblioteket i fyra timmar (rekord!) och pluggade idag. Allt annat än kul, men desto mer nödvändigt. Ikväll ska jag äta kräftor och kolla på halv åtta hos mig. Sen sova. Imorgon har jag världens flummigaste prov och förhoppningsvis får jag sluta tidigare när det är färdigskrivet.
Någon som känner för en fika imorgon eftermiddag?


you are my sweetest downfallYou try to hit me just to hurt me

Är nöjd med min häst som inte riktigt lärt sig vad ta det lugnt är för något ännu. Men det kommer.Nu ska jag gå och somna till ensam mamma söker. Har fått alldeles för lite sömn sedan i fredags, Scandic i Borlänge suger.
Julia; jag snor ditt rum i veckorna från och med nu. Du får skylla dig själv. Flytta hem och du får tillbaka det.
God natt.


I'm coming up only to hold you under


min dröm är din


Det är som om hela min kropp är fylld av saknad. Inte enbart saknad utav människor, utan även känslor och förflutet. Att det skulle vara bra och nyttigt att känna såhär känns just nu som ren bullshit. Faktiskt. Den som kom på det kan inte ha upplevt riktig saknad efter någon.

it`s just loveScarf/byxor/ring-Weekday  Skjorta/mössa-Monki  Skor/Nilson


This is the deep and dyin breath of this love we've been workin on


Kan inte sluta lyssna.


my dear, we're slow dancing in a burning roomIdag har jag-
*-handlat för mer pengar än jag borde
*-(dock!) fått med mig en massa fina plagg hem
*-drabbats äcklig huvudvärk som inte vill släppa
*-bakat bröd
Ikväll ska jag:
*-skriva en (aptråkig) filmanalys
*-kolla på folk som gör bort sig i Idol
*-sova tidigt
Bilderna har jag tagit och Caroline har agerat modell. Nu ska bröden in i ugnen. Later!

leave me out with the waste


Bara så bra helt enkelt. Tog det från Michaela. Nu ska jag laga mig själv lite middag. Peace.

moment


Jag har en extremt vacker vän vid namn Caroline Karlsson.

hang with me


Dagen har bestått av jobb (aptråkigt) och Caroline Karlsson (apkul). Jobb blir det imorgon med för min del, vilket betyder att jag egentligen borde ligga drömmandes i min säng vid det här laget. Bättre sent än aldrig. God natt på er.

it`s just the way


map of the world


Först gjorde Brattur min dag genom att gå bättre än han någonsin gjort på ridlektionen. Sedan förstörde han allt genom att vägra gå in i transporten när vi skulle hem. Då ville jag göra Bratwurst av Brattur. Hästar är bra korkade ibland. Men nu försöker jag tänka positivt, det är ju trots allt fredag imorgon.

stone in my heartVar tvungen att prova flätan efter att ha sett den på Angelicas blogg. Jag gillar den!
Skoldagen har varit chill och ikväll blir det lagom mycket plugg och lagom mycket tv tittande. Ska väl iallafall försöka köra 50/50 på vardera, får se hur det går..
Nu: samhällskunskap!

RSS 2.0