jag är högt över molnen


Lov är en fantastisk bra uppfinning!


make a little roomFick en ny familjemedlem igår. Han är fin.

lost again at 3ammin älskling har ett hjärta av snö


Har inte mycket att säga förutom att jag vill bli frisk, nu. Och att jag dessutom vill ha lördag, nu.
Det var allt.

what have i become


Sjuk och eländig. Feber, huvudvärk, rinnande näsa- you name it! Det värsta är att jag är okapabel att plugga när jag är sjuk. Min hjärna klarar inte av att fokusera med feber. Fysiskt omöjligt. Därför begraver jag mig i soffan med filtar, godis och te framför gossipgirl boxen. Och kommer inte ut igen förens jag är frisk. Adjöken.

måndagsbarnFredagens pangstart på dagen. Idag har jag haft en lektion, sedan for jag hem för att plugga. Och det gjorde jag riktigt bra, så nu kan jag luta mig tillbaka med gott samvete och vänta på att få åka iväg och rida ridlektion. Ovanligt bra måndag måste jag säga.

undisclosed desiresFick en fin liten smyckeshängare igår av mamma. Ikväll blir det plugg och Solsidan och ingen söndagsångest.

it's alright


Hemmagjord pizza, går inte ens att jämför med den man köper. Fredagen bestod av just pizza. Pizza och vin. Idag har jag jobbat, ätit tvårätters lunch med mamma, hittat potentiellt kök med mamma, shoppat loss på inredningsprylar med mamma (pappa kan vara lugn, det var faktiskt 35% rabatt på hela sortimentet) och gjort en väldigt kul sak utöver det. Ikväll blir det plugg. Men det gör inget. Livet är fantastiskt ändå.

min helande tröst


Helg-plugg, jobb, självdiciplin och självmedicinering (i form av choklad). Men iallafall frihet från själva skolan. Jag hatar verkligen Roden. Ska därför njuta av två dagars permissionen. Trevlig helg på er.

vi kommer att dö samtidigt du och jag


15 februari 2011
Tvång på att lyssna.

heaven forbid you end up alone

always look on the bright side of life
Snöstorm. Inställda bussar till Malsta under morgonen. Har visserligen en liten Toyota som dock får stå kvar på gårdsplanen då jag: 1. inte är helt säker att jag skulle komma ut till vägen tack vare all snö som drivit. 2. troligtvis skulle lyckas köra fast med om jag mot förmodan skulle lyckas komma upp från gårdsplanen.
Resultatet:en fredag utan skola+redovisning och istället en fredag med fika+film. Ganska okej.

rules don't stop


you've been the only things that's right


Underbara helg.

pins and needlesTycker inte om att behöva ge upp veckans enda sovmorgon p.g.a en föreläsning i marknadsföring. Det är inte rättvist. Inte på en fredag iallafall.

don't look back in anger


there is a light that never goes outSnön suger.


RSS 2.0