all things go


Vill sitta på en uteservering med Ebba och alla andra jag tycker om. Snacka skit, njuta av kvällssol och inte bry mig om morgondagen. Dit längtar jag idag.

cause i know what i feel about you now
Min helg får 4/5 toasts (vilket jag anser är mycket  bra med tanke på att jag jobbat + att skolan suger musten ur det mesta). Nu avslutar jag helgen med Solsidan och sparat lördagsgodis. Ännu mer bra.

time to pretend
Satt runt och kollade på olika nätbutiker förra veckan och klickade hem två smycken som damp ner i brevlådan igår. Här är ett av dem, en earcuff (love it). Idag är det fredag och Daniel Adams Ray på mobet. Dessutom kommer min kära syster hem. Det här blir en bra helg! xxx

We had a promise made. We were in love


One night to be confused. One night to speed up truth.

      
Idag räddade jag ett rådjur från att drunkna. Idag är jag trött på mörker, kyla och snö. Idag tog jag på mig för lite kläder och frös. Idag längtar jag till fredag. Idag lyssnar jag oavbrutet på den här låten. Idag är jag ändå ganska glad.

let's do the panic tonight


tell me a lie


Bildbevis på en bra lördagskväll i Galltorp. För tillfället har jag en cheesecake i ugnen som jag väntar på ska bli klar, sedan blir det en tur med hästen, träning på gym, och sist men inte minst: Solsidan. Har en soft söndag framför mig med andra ord.

always where i need to be


Är tråkig för tredje fredagen i rad. Känns halvbra. Dock blir det annat imorgon: mat, ost och trevligt sällskap står på schemat. Så skyller på att jag är hemma och laddar inför det. Nu ska  jag gå och sätta på 500 days of Summer, jag kan inte få nog av den filmen. Trevlig helg på er!

i bet you look good on the dancefloor


Kötta sönder på gymmet med Nils. Hur kul som helst. Nu är jag dessvärre mer död än levande känns det som. Och jag som hade tänkt plugga, det lär gå sådär. Imorgon är det iallafall fredag, kunde inte kommit lägligare.

i write sins not tragedies


Har haft en välbehövlig kaffestund med fina Caroline. Vi drömmer oss framåt i tiden och längtar mer än någonsin efter att få börja leva. Inte många månader kvar nu.
Här är förresten spellistan som hjälpte mig vakna imorse. Den är grym. Nu kallar snart sängen. Och allt smink ska av. God natt alla fina.

where the story ends


¨

Det finns miljoner saker som är roligare att göra än att plugga.

chocolates and cigarettes
Orkar inte vädret. Orkar inte skolan. Jag vill ha vår och studentskivor. Nu.

lots of love...


...till världens bästa kompis som fyller 19 år idag. Älskar dig


Like a shotgun need an outcome


Idag vill inte min kropp. Därför parkerar jag mig i sängen framför tv:n. Hoppas alla andra får en roligare helg än min. Nu: filmmaraton.

it really is simple

5 av 5 toasts h&m!


you're a part time lover and a full time friend


tycker sådana här klipp är löjligt fina.

We'll watch the snow drift down tonight


Dog days are over
Inte alls helt fel att börja min sista termin (någonsin) med en lång sovmorgon. Ska sätta i mig lite nudlar innan jag beger mig till skolan. Har haft ett riktigt slappt lov, och det har varit skönt och välbehövligt. Men nu sätter allvaret och vardagen igång, och jag börjar nedräkningen till studenten.

there is a drumming noise inside my head


Foto: Ida och Caroline


Team building


Idag ska jag leka med Ebba efter jobbet. Grymt.

Love is just a fantasy


RSS 2.0