sleeping with my back to yours


Mitt liv är skolan och kommer väl vara det fram tills den nionde maj ungefär, känns sådär halvt jättekul.

lets dance while we're waiting


Fredag var jättekul. Tills det inte var jättekul, och då var det jättetråkigt. Hade i varje fall en bra första halva på kvällen med kära återseenden, billig (men god) öl och en mysig pub/restaurang med mycket folk. Andra halvan av kvällen var mer random, trashig och rätt så astråkig. Men jag och Caroline tjänade iallafall tio kronor i en godisautomat, och mitt hår höll sig fint hela kvällen.
Det är alltid något.

Horisonten är nån annans konstruktionBörjar veckan med att komma försent. Bra ida!

I'm not yours


Idag ska  jag åka till Östersund och den 18 maj tänker jag gå på Angus & Julia Stone. Tackochhej.

another day


Idag hade jag på mig Carolines skjorta. Idag fick jag sluta klockan elva. Idag har jag njutit av vårsol. Idag ska jag åka och träna. Idag har jag haft en bra start på en bra vecka.

Breakfast club
Att avsluta veckan med sconesfrukost på Sundsta var inte helt fel. Fick med mig en bakbok hem dessutom. Mycket bra. Snart ska syster och jag ut och rida och senare ska det grillas för första gången i år, ännu mera bra. Hoppas alla haft en lika trevlig helg som jag haft. Känner mig redo för en ny vecka nu. xxx

Sadness is a blessing


Idag ska jag plugga halvt ihjäl mig och sedan äta halvt ihjäl mig, på semlor.

crying lightning


Min helg kommer från och med nu bestå av hästar, semlor, mat, syster och mer hästar.
Awesome.

when you find me


Spenderat dagen med hundar, hästar, skid VM och lite produktiv bakning av citronmuffins. Ska snart iväg för att handla då kylskåpet ekar tomt och det går inte för sig när lillasyster kommer hem imorgon. Hoppas alla njuter av lovet. Det gör jag.

RSS 2.0