det här är värt att dö för

Awesome lördag med middag och sedan häng med mina favoriter. Idag är det Elitloppet som står på schemat. Som jag längtat!

S&M

Fin Malin. Dränka varandra i öl. Hoppa på flak. Awesome musik. Öl-dränkt Malin. Illaluktande kläder. Arg ordningsvakt. Snäll tågkonduktör. Varm dusch. Rena kläder. Full men fin Malin. Glada vänner. God mat. Vin. Kakor. Sängen.

först ut!

Är så jävla pepp på att min bästavän sedan jag var två år gammal tar studenten idag! Du klarade det älskling! GRATTIS!<3

What you wanted

Grillning, viltbuffé, tårta, Jack Sparrow, sömn, glada kossor, bullar och pannkakor gjorde min helg.

You make me wanna feel

Alltså. Igår var magiskt. Musiken var vacker, Angus & Julia var vackra. Jag var lycklig. Det gick inte att låta bli att inte rysa i varenda låt av välbehag. Åh vad jag hoppas att jag kommer få chansen att se dem igen.


Let it fall

Wira bruk en skön försommardag.
Nu vill jag att regnet ska sluta hälla ner så jag får en chans att gå ut och rida. Annars då? Pluggar som en idiot och börjar samtidigt förstå att slutet är ruskigt nära. Det faktumet gör mig överlycklig!

Sunday part one

Så här spenderar man en oerhört mysig söndagsmorgon - i solen på Sundsta golfbana med scones- och tårtbuffé. Seriöst, åk dit.

glorious

Grymt jävla underbar dag. Den beställda solen sken hela dagen och inte ett enda hotfullt moln syntes på himlen. Efter en mösspåtagning med världens bästa tal framfört av bl.a. världens bästa Jonathan förflyttades firandet ner till Åtellet som stod för underbar Zlatopramen på terassen/bryggan i solen ett antal timmar. Sedan blev det pizza med glada människor som satte guldkant på en redan awesome eftermiddag. En mösspåtagning kan nog inte bli mycket bättre än såhär!

Nuts

Har pluggat mer den här veckan än vad jag gjort under hela trean. Otroligt. Jag överraskar mig själv ibland. Imorgon är det äntligen mösspåtagning, följt av vin på Åtellet och middag på restaurang. Beställt sol tills dess har jag också gjort så nu väntar jag på att regnet ska dra vidare någon annanstans, till Åkersberga kanske. Nu ska jag återgå till pluggandet. Snart är det över. Sjukt.

sicko

Går självklart och blir sjuk under den mest stressiga veckan. Bra jobbat. Om cirkus två veckor kommer allt lugna ner sig och herregud vad lycklig jag kommer vara då. But until then - PLUGGA!

Finns det en så finns det flera


RSS 2.0