talihina sky


Staring at the sink of blood and crushed veneer

25 januari
20 oktober

It fucks with your honor and it teases your head

Det är inte Bon Iver, men det är bra.

Cut out all the ropes and let me fall

I miss my kitchen big time.

Weekend

I lördags upptäckte jag att Villa Godthem har världens lyxigaste toaletter. Deras fiskgrytan var också bra. Sen besökte jag, syster och mamma chokladfestivalen och köpte en herrans massa choklad, kakao, praliner och madelmjöl. Ikväll åker Julia hem men innan dess ska familjen in och käka burgare på På G. Helt ok avslutning på helgen som varit awesome.

fear


jag går brevid men halkar efter


Lyssnar på Melissa Horn på p3 live session. Så himla bra sätt att avsluta dagen på.

wondering why everything that seems so good can turn out to be so bad.


I pictured you in the sun wondering what went wrong


Jane doe

Lyckan är gjord när man rotar igenom mammas garderob och hitta en jeansjacka som sitter som en smäck.
Ikväll ska jag iallafall dricka vin och agera wingman! Älskade helg!

Smartass

För 20 min sedan:
Åker i bilen hem från jobbet. Solen dyker helt plötsligt upp och efter om och men får jag fram solglasögonen jag har i jackfickan. Svänger in på gårdsplanen där jag möts av en herrans massa snickare som sågar och har sig till vårt kök. Kliver ur bilen och stannar upp när jag möts av min egen spegelbild i bilfönstret. Ena glaset till glasögonen har lossnat, men bara ena. Det andra svarta glaset sitter där det ska. Jag har aldrig sett löjligare ut. Skyndar mig förbi par skrattande snickare och väntar nu på att de ska såga klart så jag kan gå ut i stallet. Way to go..

Birthday Girl

Min bästa vän fyller år idag. Och jag kan inte krama om henne, för hon är i Italien. Har tänkt på henne hela dagen, och jag vet att hon vet det. Och det är väl ändå tanken som räknas. Men ändå. Är så himla avundsjuk på Italien idag. (Och alla andra dagar.)

speak to me in a softer tone


Last rider

Hösten är nog ändå min absoluta favorit-årstid. Så det så.

tomorrow dear

Idag gymmade jag och låtsades att jag hade en liten mini-Caroline på axeln som peppade mig att göra 15 repetitioner istället för 12. Det funkade. ( & är inte den här bilden det sötaste ni sett? Gulle.)

tree hugger

I helgen har jag kvalitetstid med min familj. Så himla bra och underskattat. Har skrattat mig igenom hela dagen och solen har varit som grädde på moset. Bra det!

RSS 2.0