No stress


Jag har varit i full gång hela dagen idag. Varit ute i stallet, glaserat tårtor, städat, duschat, målat naglar.. Ja ni hör själva. Ska nog gå och ta en powernap i 30 minuter och sedan fortsätta fixa inför kvällen. Jag är en perfektionist och det har sina för-och nackdelar. Klockan fyra ska Malin och hennes pojkvän hämtas upp och det blir kul. Kul att träffa Malin igen och även kul att få träffa hennes pojkvän för första gången. Nej nu var det powernap och sedan börja fixa mig för kvällen. En gott-nytt-år-hälsning komemr senare. CIAO!

You and me could write a bad romance

Tiden går galet fort. Herregud, var det ett år sedan jag fyllde sjutton?? Tydligen. Idag har jag och mamma storhandlat på flygis och kylskåpet är proppat med mat. Nu ska jag sätta igång att baka tårtorna tills imorgon (jag tycker synd om dom som är allegrisk mot hasselnötter...). Hela kvällen kommer fyllas av just bakning, och städning. Men inte mig emot. Nu ska jag gå och hacka nötter. Over&Out.


Yeah baby


Rabihgirl och Snorbaby, kan ni gissa vem som är vem???

Young Love

Tänkte bara säga att idag är det måndag, vilket betyder att det snart är torsdag. Nyår är så jävla nära nu. Det älskar jag!

Where did I go wrong?

Jag hatar att jag jobbar hela helgen. Och jag hatar att jag ska till farmor och farfar imorgon på middag, vilket troligen är något av det absolut tråkigaste som finns. Mitt humör är längst ner i botten just nu, och det kommer det troligen vara helgen ut. Men på måndag ska jag ta nya tag, och då jäklar ska det börja taggas inför nyår. Tills dess ber jag om ursäkt för deprimerande inlägg. God natt.


Like the first time


And still you keep on giving me goosebumps
Everytime you touch my neck
And did you know
Just how bad my toes curl
When the end of our fingers connect


Bilden är tagen i somras samma dag som Spartakus föddes.

god jul

Det enda jag egentligen verkligen ville ha idag var en fotoskrivare och en sadel, och jag fick båda. Allt annat blev lixom bara plus. Så denna jul var riktigt lyckad. Imorgon ska jag printa slut på fotopapper och fylla hela mitt rum med fotografier. Idag har jag tankarna varit hos alla människor i min närhet som jag tycker mycket om. Hoppas ni haft en toppen jul, det har jag. Nu ska jag sova. God jul på er.

ps. Om en vecka dansar vi satan här hemma hos mig, kan ni förstå det??


something always brings me back to you


Om en vecka och två dagar är jag arton år. Helt sjukt. Hur gick det till? Idag ska jag käka ihjäl mig på julgodis, lacka paket och klä granen. Förhoppningsvis infinner sig mina förlorade julkänslor då. Nej, julgodis var det. Pussar

Vem fan har hängt en matt kotte i julgranen?!


Ikväll har det pyntats julgran i Lohärad, en uppgifts som togs på största allvar. Sedan slirade vi lite handbromsvändningar och körde nästan i diket. Just nu är mitt liv extremt underbart och jag är så glad för alla mina älskade vänner som är anledningen till att jag mår så bra just nu. PUSS PÅ ER ALLA!

Jag vaknade så lycklig över att äntligen ha drömt

Ikväll blir bara bra, tror jag. Imorgon kommer Tw hit och sover över, behöver jag säga att jag är överlycklig?
Snart ska jag iväg och se på upplösningen av Stig Larsson filmerna. Min fot är blå men jag har kommit på att det är rätt klämkäckt ändå. Kan dock bara använda converse och crocks. Lite kallt sådär men det får funka.
Ha världens bästa lördagkväll, för det ska jag ha. Puss

kötta


Fotbollsturnering idag. Laget gick in med inställningen;KÖTTA SÖNDER! Vilket vi också gjorde. Vi var kickass bra!
Just det här med "KÖTTA SÖNDER" tog jag på största allvar, speciellt sista matchen. Så går jag i närkamp med en tjej, trasslar in min fot i hennes fötter och vrider sen om foten. Kände att: "Aj då det där var inget vidare". Gick och satte mig på avbytarbänken, väntar i två minuter och tänker att nej nu måste smärtan gå över. Tar av mig skon och ser att det ser ut som om min fotknöl har flyttat sig längre upp på foten. Jag tar av mig strumpan och ser att det inte alls är fotknölen för den sitter där den sitter, utan en ny knöl har bildats. Eller inte knöl, svullnad. Det var färdigspelat för mig. Jag åkte hem och nu sitter jag här i min ensamhet, kan inte gå ut och rida i det underbara vädret och det gör mig fruktansvärt bitter. Hoppas på att svullanden går ner tills imorgon. Tror dock att kvällen blir bra trots omständigtheterna. Nu ska jag linda om min stackars fot (ja, jag tycker synd om mig själv).
PeaceOut.

It makes no sence

Egentligen borde jag hata snön. Verkligen hata den. På grund av snön missade jag min ridlektion idag som verkligen behövdes. På grund av snön får jag vänta ytterligare med att träffa någon jag kanske möjligtvis går och längtar litegranna efter. På grund av snön får jag äta äcklig middag eftersom vi knappt har någon mat hemma och pappa vill inte ge sig ut på vägarna för att handla det som behövs.
Men ändå, trots alla uppräknade skäl som ger mig mer än rätt att hata den, så måste jag erkänna:Fan vad jag älskar snön!

oh boy you left me speechless



Jag är rätt duktig att blanda ihop tider. Skulle egentligen fått ett efterlängtat sällskap vid ett men tydligen hade jag mixat tiden till min ridlektion idag så då gick det inte för sig. Och nu vet jag inte ens om jag kommer iväg med transporten då det bara snöar mer och mer och att köra i snöstorm är inte sådär jätte kul. Detta resulterar i att mitt humör inte är på topp. Dock är jag fortfarande lika överförtjust i snön! I helgen ska vi nog prova på att tolka, hur kul som helst!
Slänger in två bilder från i somras, har tyvärr brist på vinterbilder och just nu är det lite kallt för att gå ut med kameran och fylla på vinterbilder-mappen. Det får bli till att göra i helgen.
Nu har jag inget mer att säga än; Hej så länge.

FINAL

Ikväll smäller det för det är final i Bonde söker fru!!!
Detta varken får eller skall missas! Jag har förberett mig genom att plocka fram lussebullar, tänt en brasa och ska även  snart ner och koka varm choklad (hur romantisk är inte jag?!).
Tänkte förövrigt säga att jag fullkomligt älskar snön och ska ut och busa med hästarna i snön imorgon!
Nej nu kommer snart Linnea. Varmchoklad var det. PUSS


A moment of love


Kom till skolan klockan nio idag för att få reda på att alla mina lektioner är inställda för dagen. Alla utom min sista lektion, som börjar halv tre. Kul. Ringer till mamma för att fråga om jag möjligen kan få slippa den sista lektionen då vi aldrig gör något vettigt på pedagogiskt ledarskap, och istället passa på att rida medan det är ljust. Men svaret blev nej, dock kom hon och hämtade mig så jag kunde äta lunch hemma och klockan två bär det av till skolan igen för sista lektonen. Nu har jag suttit och kollat på Nile city och käkat lussebullar. Rätt slapp men ondödig måndag. Kvällen kommer spenderas i stallet då jag ska försöka mig på att brodda min häst helt själv. Lycka till Ida. Nu ska jag återgå till tv:n. God Jul.

Sunday


Jag har haft en riktigt slapp söndag som började med frukost framför filmen the proposal. Sedan var det tänkt att syster skulle fotografera mig och Brattur, men så fort jag satt upp började det regna. Så några foton blev det inte. Dock var jag och Julia kreativa på andra sätt idag, bl.a genom att dekorera årets pepparkakshus! Lika mysigt och lika misslyckat varje år, haha! Men det var kul iallafall. Ikväll blir det god middag och gossip girl. Nu väntar duschen. Bye!

Sweet disposition

Ikväll ska jag troligtvis iväg till Svanberga, mysigt värre. Idag har jag jobbat och tur nog var det lite att göra på jobbet så jag kunde gå tidigare. Jag är på riktigt bra humör idag och jag vet inte riktigt varför, jag är bara glad! Rätt bra känsla faktiskt. Som grädde på moset så har det snöat idag och jag hoppas på att marken är snötäckt imorgon. Hästarna blir alltid lika härligt pigga och glada när det är snö ute.
Nu ska jag göras representabel för mitt sällskap ikväll (det där kanske lät helt fel?).
PeaceOut!

You hold me without touch, you keep me without chains


Idag är det Lucia. När jag var liten ville jag alltid vara lucia, för det var hon som stod i centrum och hon som alla kollade på (jag menar att vara tjejen med glitter i håret som bara kliade istället för att vara hon med en krona på huvudet prydd med snygga ljus och som dessutom fick gå först i tåget, var ju ingen höjdare). Nu skulle jag typ hellre dö än att vara lucia. Nej, kanske inte. Men något liknande. Det blir idol i Svanberga idag, sedan severa mackor imorgon på danderyds sjukhus. Nu ska jag gööra mig iordning och panik plugga lite på religionsprovet. Glad Lucia, eller nått.

A song about me and a boy


Idag har jag:
*Träffat på en älg i skogen som körde stirrleken med mig och Brattur. Jag och Brattur förlorade, vände och galopperade hem i panik, typ..
*Pluggat religion på biblioteket i sällskap med gubben som också alltid är där på torsdagar och alltid sitter på samma plats, längst bak i rummet. Han är småläskig.
*Fikat med Julia på landkrabban där jag stötte på Linnea och hennes snygga kompisar. Sedan satt Julia och jag och pratade häst i en timme (Bea hade avlidit om hon hört oss).

Snart ska jag hem till Linnea och kolla på finalen på mammas pojkar (Jisses ska Christian till slut ta sitt förnuft till fånga och välja bort Viktoria och köra på ex-sektbruden? Och kommer Naima avlida i tv-rutan om Bobby väljer Jane? SPÄNNANDE!!!).
På tal om ingenting så ryktas det om snö och minusgrader nästa vecka. HALLELUJA!!
Men nu ska jag läsa lite religion så jag fixar provet imorgon. BYE

Utan dina andetag


Nu har vi planerat lite nyår som jag tror och hoppas blir hur bra som helst. Grymt taggad. Bonde söker fru var bra som vanligt och jag sörjer att det bara är ett avsnitt kvar. Imorgon är det final i mammas pojkar också, vad ska jag sen göra på torsdagar klockan åtta?

Winter song

:)


Jag ville bara fly från mig själv skära bort min otillräcklighet


Söndagar är nästan alltid bara jobbiga, och denna söndag är inget undantag. Idag är allt bara äckligt och jag är på äckligt dåligt humör. Hoppas innerligen att det går över tills imorgon. Just nu känns det tveksamt. Jag vill ha jullov nu för ärligt talat så vet jag inte hur jag ska orka med de resterande två veckorna. Sömn kanske hjälper? God natt.

Moulin Rouge

Hade en extremt mysig kväll igår, och har haft en minst lika mysig dag idag trots ändrade planer.. Ikväll ska jag vara hemma och sova, för imorgon bär det av till danderydssjukhus igen för arbete. Men sedan blir det mysigt lussefika med mina fina vänner vilket jag ser fram emot. Tror att kameran allt får följa med också, det behövs ju lite julbilder nu. Nu ska jag äta och sedan blir det sängen. Puss på er alla.

Bad romance


Distansdag idag och den behövs verkligen. Ska åka in till biblioteket och plugga matte och religion och sedan hoppas jag på att få fika med Ebba(?). Ikväll ska jag åka iväg till väsby stuteri för att rida lektion och det ser jag väldigt mycket fram emot.
Vinterkylan verkar ha hittat hit nu och jag måste säga att det är mysigt. Det är ju faktiskt december, klart det ska vara minusgrader. Nu längtar jag efter snön.
Idag ser jag ut såhär för den som undrar (vem som nu skulle göra det egentligen?).
Puss

Så Snurra min jord igen radion spelar vår sång

Kom hem för inte alls länge sedan och har hunnit både laga middag och äta middag och vinklat mina fötter i konstiga vinklar (du vet jag jag menar,Linnea) på den korta tiden. Ska iväg till Svanberga ikväll för lite film är det tänkt. Det blir nog mysigt, även fast min näsa rinner nonstop... Imorgon är det distansdag och jag hoppas att Ebba joinar mig på bibblan så vi kan fika sedan! Förresten sådär på tal om Ebba så har jag världens mest underbara vänner. Jag hoppas att ni förstår hur mycket jag älskar er allihop. Ni förgyller mitt liv, ska ni veta! Nu ska jag göra mig iordning, massa kärlek till er allihopa!<3


1 månad


Om en månad är jag jag arton år. Helt jävla sjukt. 18 år(!!!). Jag längtar så otroligt mycket, fan vad det ska firas! Idag ska jag till skolan men missade halv nio bussen så det blir ingen samhällskunskapslektion för mig idag, buhu...(NOT!).
Nu lyssnar jag på Bad romance och taggar satan till att äntligen få träffa mina sjukligt efterlängtade kompisar i skolan. PeaceOut!

Linnea har tagit bilden och jag har lekt med den lite i photoshop.

RSS 2.0