ikea


Klockan tio bär det av till Ikea för min del (WOHO!). Ska inhandla lite ramar och hyllor och förhoppningsvis ett tv bord. Ikväll blir det party hos Bea ute i skogarna, det blir kul! Nu måste jag springa och göra mig iordning för snart rullar bilen mot Uppsala. Puss

Fredagsmys


Idag har jag hunnit med diverse saker, bland annat fotograferat med syster. Resultatet blev varierat, se bara på bilden ovan.. Haha. För tillfället håller jag på att laga middag åt min kära familj, potatisen är i ugnen och allt är förberett förutom att jag har ett litet problem. Hur länge ska en rödbeta koka? Mamma hade tydligen handlat färska rödbetor och jag tänkte att eftersom jag älskar rödbetor, varför inte tillaga några? Så jag skalade och skar upp rödbetorna så fint så. Men sen kom jag på att jag inte har den blekaste hur länge dem ska koka. I-landsproblem, verkligen! Haha. Nej nu får jag gå ner och slänga ner dem i det kokande vattnet och vakta dem noga så rödbetorna inte blir överkokta. Önska mig lycka till!

I Don`t mind


Kom hem med lite mer saker än planerat i går.. Men en ny väska, det behövde jag faktiskt! 299 kronor för väskan på bilden tycker jag är ett riktigt bra kap dessutom! Sedan blev det som sagt lite fler grejer som som inhandlades som jag tänkte fotografera imorgon. Ikväll ska jag "leka" ridlärare och sedan blir det till att skriva klart rapporten om sjukvård. Nu ska rummet städas. Peace out.

Spaceman


Ska börja göra mig iordning för att åka in och träffa Tw. Har inte sett henne på evigheter så det ska bli riktigt kul. Sedan ska vi möta upp ett annat underbart gäng och shoppa tills vi blir panka, typ. Kanske blir det en film på bio också, det finns många som går just nu som jag skulle vilja se. Nu ska jag klä på mig och göra mig representabel för allmänheten. Over&out.

Tradition

Snart ska Julia och Jag sätta oss på bussen och lämna Malsta för att ta oss in till stan, där vi ska möta upp mamma,Bea och Tina. Det har blivit som en tradition att varje lov träffas i stan för att shoppa, äta gott och se på bio. Har faktiskt inte träffat Bea sedan Schweiz, vilket känns jätte konstigt, hur blev det så? Dock är det så med vissa speciella vänner, det spelar ingen roll hur lång tid det går emellan man ses, man är fortfarande lika bra vänner när man väl ses och känner att man alltid, oavsett situation, kan ringa och prata. Nu ska jag fixa håret och sedan bär det av. Peace out.


Just do it


Har insett att gossip girl egentligen bara är jobbigt att kolla på. För det första utspelar serien sig i New York, mitt absolut ultimata dröm resemål, och jag blir bara mer sugen på att åka och mer frustrerad över att jag måste vänta tills efter gymnasiet. Kläderna i varenda avsnitt är felfria, och jag känner att jag nästan skulle kunna döda för att få garderoben där kläderna i serien kommer ifrån. Och sist men inte minst så är killarna jobbigt heta (dem två på bilden ovan är förövrigt mina två favoriter). På riktigt så vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen när dem dyker upp i tv-rutan. Imorgon ska iallafall första boxen införskaffas, sen så kommer nog resterande avsnitt som finns ute på dvd hamna på min önskelista till julafton.Nu ska jag åka iväg och jobba och sedan ska det ätas middag på något mysigt ställe på söder. Över&ut.


Black&White


Idag får hästarna stå för mig sysselättning, och det gör mig ingenting. Ikväll blir det till att vara hemma med familjen och bara ta det lugnt, för att sedan gå upp imorgon och åka sex bussen in till jobbet. Vad gör man inte för pengar? Jag fick min lön igår och en del av den iallafall skall spenderas på diverse klädesplagg nästa vecka, då det bär av till stan minst två dagar. Inte mig emot:) Nu är det lunch som gäller och sedan är det dags för min andra lektion idag. Peace out

Run


Bilden ger en rätt så bra beskrivning på hur jag känner mig för tillfället, hehe. Sista dagen innan lovet iallafall, så det känns okej. Helgen kommer bjuda på ridkurs och jobb för min del, behöver jag ens säga att det bara är den förstnämnda jag ser fram emot? Nu ska jag få skjuts av mamma till skolan, hoppas dagen går fort. Puss

First time


Jag har varit utomordentligt duktig och faktiskt pluggat idag. Satt med svenskan i två och en halvtimme innan jag ens lämnade min provisoriska plugghörna i vardagsrummet. Till motivationshjälp hade jag muffins,kaffe, tända ljus och musik på i bakgrunden. Hör och häpna, det fungerade faktiskt riktigt bra! Nu ska jag försöka svara på några uppgifter till och sedan bär det ut till stallet för att göra iordning hästarna för att åka iväg på träning ikväll. Åter till skolarbetet nu. Pussar

Bitter end


Har fått en äcklig spänningshuvudvärk som inte släpper, därför stannade jag hemma från första lektionen idag och väntar nu på tio bussen istället. Dagen blir troligvis inte alltför jobbig, ett antal svenska redovisningar och en mattelektion, inte så farligt. Sedan är det distansdag imorgon, skönt! Ikväll blir det tv kväll med bonde söker fru och greys anatomy (borde jag vara orolig över att det är dagens höjdpunkt för mig?). Nu ska jag slänga på mig lite kläder och fixa håret så jag hinner med tio bussen. Bye.

If holding hand is too discreet, let`s make out in the middle of four street


Håller på att slänga i mig en kopp kaffe och en toast (som förövrigt är farligt gott). Religionsprovet väljer jag nog att inte ens kommentera. Omprov om två veckor iaf. Huvudet värker och jag har alldeles för mycket att tänka på. Som offtast resulterar i att jag stänger av. Ska ut i stallet och rida nu, det brukar oftast hjälpa. Ikväll ska jag kolla på desperate och äta chokladmuffins. Nu ska jag försöka släppa allt äckeljobbigt och bara fokusera på vilken underbar häst jag har. Ta hand om er!

Isn`t It Obvious

Sitter och panikmålar mina naglar svarta. Jag älskar nagelack och tycker att det är hur snyggt som helst, men- jag är sämst på att underhålla lacken och då blir naglarna fort inte lika snygga längre..
Idag är det religionsprov som jag troligtvis ska skippa att gå på övehuvudtaget, har aldrig gjort det förut och en gång ingen gång, right? Förresten så älskar jag Hassles skiva, speciellt Isn`t It Obvious, inte helt otippat. höhö. Nej nu ska jag måla andra laget lack på naglarna, pussar!


Autumn leaves




Man kan ha det rätt kul i en lövhög med en nikon D60. Syster agerar fotograf, Jag leker modell -här är en del av resultatet. Enjoy.


Winter birds


Pimpade min "silver"-kedja idag från H&M med en blå liten sak. Sedan tog jag och Julia kameran och cyklade ner till Malstasjön och var lite kreativa och fotograferade. Extremt kul! Nu borde jag verkligen plugga religion, för jag kan nada. Risken finns (och är väldigt stor) att det är försent att börja nu ändå. Blir mitt första omprov religionsprovet imorgon kanske? Who cares.


A Lack of color


Skolan suger men imorgon får jag sluta tidigt och då ska jag ut och leka med kameran i höstens alla färger. Det blir bra så länge regnet håller sig borta. Nu borde jag nog sova med tanke på att jag ligger rätt mycket back när det gäller sovtimmar. Sov gott.

Not without you


Webba med Ebba

Igår åt jag och Linnea som aldrig förr. Sedan webbade vi med Ebba, hur kul som helst. Dock var jag och Linnea för taggade för att bara sitta i Svanberga hela kvällen så vi drog in till Norrtälje och kollade på skräckfilm i Amandas källare. Jag hatar skräckfilmer! Mådde illa efter att ha sett filmen. Uscha. Nu dricker jag kaffe och äter choklad, ska snart ut och rida i solen som tycks ha hittat hit, dagen till ära. Ikväll blir det religionsplugg och gossip girl! xoxo

Jag kan få dig när du vill




Gårkvällen var kul fast jag ångarde att jag åkte hem. Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, kanske fest i Åkersberga, kanske bara vara hemma. Fast det vill jag verkligen inte. Något ska jag göra iallafall. Bilderna är från Schweiz i somras, och  jag skulle mycket gärna vilja åka utomlands igen. Nu. Kanske inte till just Schweiz igen, men bara så jag kommer bort ett tag. Nu ska jag hoppa in i duschen. Peace.


thank god it`s friday

Sitter ovanför en pizzeria och väntar på att lite härligt folk ska komma så att pizzaätandet och "med andra ord-spelandet" kan börja! Jag spårar loss på Linneas datastol som man kan snurra på, nu mår jag illa. Är råtaggad inför denna helg! WOHO LIVET LEKER!

Runaway

Sitter och käkar en chokladmuffins som jag bakade igår och lyssnar på Darin(!!!!!????). Inte för skryta men ibland är jag för jävla bra och lyckas faktiskt riktigt bra, med muffins iallafall. Egentligen borde alla vilja gifta sig med mig, eller iallafall killar som gillar bakelser och om man tänker ritkigt logiskt borde ju en viss person gilla det. Med tanke på en grej. Okej nu fattade jag knappt själv vad jag skrev. Höhöhehe. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen(<3) och sedan göra mig iordning för att träffa NÄRHI. See you later!

Viva la vida

Idag har jag producerat onödigt mycket muffins, var på bakhumör så nu är hela köket fullt med muffins. Snart ska jag ut och rida lite hästar, sedan ska ska jag göra premiär som ridlärare. Det ska bli kul, men fruktar att det även blir rätt kallt. Sedan ska jag väl försöka att plugga lite också, det behövs. Imorgon ska jag åka till Svanberga rätt tidigt och ha det mysigt i lägenheten ovanför pizzerian. Nu ska jag städa lite innan jag ska ut i stallet. På återseende

I need you like a heart needs a beat. But it`s nothing new.

Idag har jag varit på världshistoriens tråkigaste studiebesök. Kallt var det också. Men jag överlevde. När jag kom hem red jag och sedan fick det bli tv kväll för hela slanten. Trodde dock jag skulle avlida när jag kollade på bonde söker fru, hur socialt inkompetent får man bli!? Herregud vilka stolpskott det faktiskt finns, och var tv4 ta med just dem bönderna? Man mår ju nästan dåligt av att se hur dem beter sig! Sedan blev det iallafall greys och nu sitter jag här. Inte det minsta trött med en lång helg framför mig. Skönt. Nu ska jag lyssna på kent hela kvällen. Peace out.

Kent

Jag har en känsla av att den 25 februari 2010 kommer bli en otroligt minnesvärd dag.


Den lilla rödluvan


När jag blir stor ska jag bli rödhårig.


Mumintrollet




out of reach

Fredagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Middagen hos Tessan var hur mysigt och kul som helst. Sen skulle vi till fh, och det blev väl sådär. Kände mig lite felplacerad bland allt folk. Människorna bestog till mestadels av 93:or, och jag vet att de bara är ett år yngre än min själv, men ibland gör det där året väldigt mycket skillnad. Killar som stog utan tröjor(???!!!) och dansade, folk som stog och i princip åt upp varandra på dansgolvet, tjejer som såg förjävliga ut i ton med smink. Att man betalade 100 kronor för det känns lite surt, men jaja.. Det var lite andra faktorer den kvällen som ändå gjorde den lyckad!:) Dock är jag riktigt trött, har sovit alldeles för lite den här helgen. Ska även försöka ta tag i pluggandet(HATAHATAHATA)... So long.


rim

Min häst är bäst!

Simply the best


Jag var ute och red idag, det var första gången jag lämnade huset sen i söndagskväll. Det var så skönt att få vara ute, andas frisk luft och röra på mig! Brattur var pigg och glad och jag tränade galopp ute på banvallen och på ängar. Helt underbart. Jag mår som allra bäst när jag sitter på hästen, då släpper jag allt annat. Jag känner verkligen att det är hästar jag vill hålla på med i framtiden, på ett eller annat sätt. Ikväll är det marknad och det känns som att jag är den enda som inte ska gå? Jag ska bänka mig framför greys anatomy och plugga lite(!). So long.

Min sommar


Satt och tittade igenom mina bilder sedan i somras, och bestämde mig för att snickra ihop ett litet kolage i brist på annat att göra. Sagt och gjort. Den galnaste(?) och roligaste sommaren, utan tvekan!

now that`s just sick


Sick.Sick.Sick.


Konsten att förvandla rastlöshet till något kreativt


Jag blir rastlös av att bara gå runt hemma. Har inte lämnat huset sen i söndags och det gör mig galen. Jag blev extremt rastlös idag så jag bestämde mig för att baka, det var ju egentligen tänkt att jag skulle bjuda Carro och kompisarna på dessa ikväll hemma hos Carro. Men nej, jag är sjuk och mååååste stanna hemma. Snälla gör mig frisk någon!!!

17 år idag


Grattis Caroline som fyller 17 år idag. Jag älskar dig!


Töntarna

Sitter och lyssnar på den nya kent låten på repeat. Har hur tråkigt som helst men vill inte gå och lägga mig då  jag är rädd för att inte kunna sova. Jag avskyr att inte kunna sova, så det får vänta ett tag till.
Sitter och pratar med lite people på msn,om en och en halv timme fyller Caroline 17 år. Just nu skulle jag vilja träffa mina älskade kompisar, sitta i lägenheten ovanför svanberga pizzeria, tända ljus och prata om allt och ingenting. Sånt är extremt underskattat. Synd bara att jag är sjuk, att det är skola imorgon (för vissa), att det busskommanikationerna i Norrtälje är bland det värsta jag varit med om och att Linnea inte ens är i Svanberga för tillfället.

I guess second best is all i will know


Jag tycker synd om mig själv. Idag skulle jag få träffa Tw (för första gången på flera veckor), shoppa (som verkligen behövdes och jag inte har gjort på evigheter), få sluta riktigt tidigt (hur ofta händer det lixom?!) och sedan köpa present till Caroline och Tessan (som fyller år imorgon och i övermorgon så det är lite panik). Allt detta var inplanerat att jag skulle göra idag, men nej. Jag går och blir sjuk istället. Så jävla bra, NOT! Allt jag planerat att göra idag var bara att glömma, och istället får jag koka flera liter med te och sitta inne och plugga. Råbra.

Grattis Kanelbullen


Idag är det tillåtet att äta så många kanelbullar man vill, för det är kanelbullens dag idag! Jag har ätit två stycken och funderar på att sätta i mig en tredje. Jag har bestämt mig för att vara lika modig som jag var förra veckan förresten, vad det nu kan innebära. Tänkte försöka plugga men allt för få sömn timmar gör sig påminda så jag  går och kollar på tv istället. Och äter en till bulle.

Thinking of you

Jag har precis kommit hem från Linnea och väntar nu på att mina ägg ska koka klart. Som väntat vaknade jag vid 8 och kunde inte somna om, och såg ingen anledning till att göra det heller då jag var pigg. Så jag smög så gott jag kunde när jag samlade på mig mina grejer från Linneas rum. Sedan lämnade jag mina söta,sovande kompisar och åkte hem. Gårdagen blev inte som planerad, men ändå sjukt lyckad (om man bortser från vissa saker). Tur att jag har så underbara vänner som är precis lika knäppa som mig (om inte knäppare). Ska ladda över lite bilder senare idag som bevisar det, haha! Nu är äggen klara, peace!

Skrållan








Var som sagt ute och fotade lite imorse. Tänkte först fota hästarna då dom sprang runt så fint i hagen när jag släppte ut fölen, men på vägen till hagen hittade jag Skrållan sovandes i solen, så jag stannade där och använde henne som motiv först. Sedan när jag fotat klart henne gick jag vidare till hagen, men då hade hästarna lugnat ner sig och stog och betade, och hur kul är det att fota betande hästar på en skala ett till tio... Gick in i fölhagen dock och försökte fånga vildarna på bild, vilket var lite svårt eftersom dom inte ville springa så ljuset kom rätt på dom. Men men..
Bilderna på Skrållan är inte redigerade mer än att jag efterbelyst med färg. Tycker dom gör sig bättre i stort format men det går ju inte att ladda upp så stora bilder på här.


"If you`re a bird, I`m a bird"


Igår kväll var jag hos Linnea och hade det mysigt. Vi upptäckte att en vistelse i Svanberga pizzeria kunde vara extremt rörande, då vi båda fick tårar i ögonen (dock av två olika anledningar) i väntan på min sallad som aldrig blev kvar. Sedan kollade vi på Idol, konstaterade att man tydligen kunde sjunga falskt genom en hel sång men ändå få bra kritik av juryn bara man fömedlade en "känsla". Så nästa år ska jag och Linnea vinna Idol. Sen somnade jag ett tag för att sedan vakna med den briljanta idèn att kolla youtube klipp. Så det gjorde vi. Tills jag skulle åka hem, då gick vi ut till busskuren och finslipade strategin som ska göra oss till nästa års idol-vinnare. Bussresan hem delades med ett gäng dyngraka 60+ gubbar och tanter vars samtalsämnen var rätt så underhållande. Det spelar ingen som helst roll om du är 15 eller 65 år, en flaska vin har exakt samma magiska effekt på båda två. Haha. Imorse gick jag upp halv åtta för att släppa ut fölen, när jag kom ut märkte jag att det var en ovanligt fin morgon så när jag hade släppt ut fölen så sprang jag in och hämtade kameran. Sedan blev det lite fotograferande i morgonljuset. Nu ska jag njuta lite till över att ha huset för mig själv och sedan ska jag rida ut en sväng. Puss

Och snart finns det inga tårar kvar, de var våra att ge vemsomhelst


Igår såg jag flickan som lekte med elden, och sorgligt nog tyckte jag inte att den var så bra. Och så jag gav alla nackspärr genom att boka biljetter på raden som var typ längst ner. Varsågoda. Sedan åkte jag hem och gick och lade mig, typ. Vaknade någon timma senare, lackade ur med Linnea på sms, somnade igen. Och nu vet jag inte.
Börjar iallafall tio dag och mamma är snäll och skjutsar mig till ip, stackars Sanna får jogga själv dit. Likabra det tror jag dock, då jag antingen skulle joggat till bussstationen och sedan kollapsat där av överansträngning..
Nu spelas kent nonstop och jag ska föna håret. So long.

RSS 2.0