Lets do this together


Malibu och Sangria ska vara mina bästa vänner ikväll. Det blir nog jätte bra. Funderar på hurvida det är smart eller inte att föreviga den stundande kvällen på bild. Ikväll kanske det är bättre att lämna kameran hemma..

You are the ever-living ghost of what once was


Watch this.


you tell me that you need me. then you go and cut me down.


Bilder från gårdagens middag. Jag har underbara vänner, och det är jag väldigt glad för.

you and me

Regn. I massor. Borde egentligen legat kvar i sängen hela dagen, men när man inte har någon att ligga brevid känns det så ensamt. Bättre att gå upp då.
Caroline bjöd på mysig middag igår. Vid halv elva åkte vi taxi till trägården där vindrickandet fortsatte. Jag lyckades idiotförklara mig själv genom att blanda ihop Visby med Ystad, mindre lyckat. Kvällen avslutades med en taxifärd från Norrtälje med Elin. Onsdagar är bra dagar.
Nu ska jag duscha och bli mänsklig igen. xxx

somewhere only we know


Åkte in en snabb vända till stan för att inhandla ett par stentvättade jeans. Dom satt som en smäck. Jag blev glad. Ikväll är det middag hos Karlsson som gäller. Trevligt. Även om planerna ändrats en aning kommer detta bli en grym vecka. I can feel it!
FYI så kommer skorna och jag bra överens, väldigt bra överens. xoxo

are you mine?Jag är kär. I mina nya skor. Det känns bara så rätt. Så självklart. Nu längtar jag tills det blir några grader kallare och löven börjar skifta färg så jag kan använda dom. Än så länge får jag nöja mig med att bara beundra mina kärlekar på skohyllan.
Denna tisdag har jag bakat muffins och bara total slappat. Behövligt. Idag känns livet löjligt enkelt, och det känns så löjligt bra. xoxo

help i`m alive


För den här veckan kommer bli riktigt förjävla bra!


I need somewhere to beginSka hem till Närhi med film och glass. Film och glass är på ett ungefär vad hela min dag bestått av. Och jag klagar inte.

Jag blir så dum av dig

Läs den här, helt klart världens bästa blogg. Tycker att alla killar borde vara som Cimon. I varje fall en kille till, som jag kan få. Tack på förhand.

Hör du ljudet av juli där utanför?

En underbar eftermiddag i Gamla stan innehållande skratt, sol och alldeles för mycket mat.

snart lättar molnen som du målat på himlen min


Igår blev helt fel. Ikväll ska bli motsatsen:
Kent. Med underbara människor. I förhoppningsvis underbart fint väder. Blir det mycket bättre? 

a kiss, a cry, our rights, our wrongs


Är galet glad idag. Vet inte riktigt varför. Kanske är det för att världens finaste skor ska bli mina imorgon? Eller för att jag ska få se två av mina favorit musiker den här veckan? Eller för att jag ska till Grekland om några ytterst få veckor? Eller för att jag åt världens godaste brownies idag? I vilket fall som helst, just nu i denna stund känns livet rätt så förjävla bra.

i could feel my heartbeat taking me down


hälsa från ditt ex


Middag hos Mattias stod på schemat. Dessvärre kände jag mig halvdöd från gårkvällen vilket resulterade i att jag troligen tog priset för kvällens mest osociala. Så äre ibland. Sorri.

so we dance all night and dance all day

Mission complete. Hade riktigt kul igår, både under middagen hos Ebba och på trägårn. Drack massa gott gjorde jag också. Tycker om onsdagsklubben. Tycker om varma sommarkvällar. Och sen tycker jag förjävla mycket om fanta+rosè.

tack hej, fuck dig

       
Imorgon ska jag vara snygg, dricka alkoholhaltiga drycker (i mängder) och förhoppningsvis ha förjävla kul. Det är min plan. Hoppas på att den håller. Det måste den. Punkt slut.


Kalmar
Kalmar var underbart. Hemma är överskattat. Nu längtar jag till Grekland.

Just do it


Idag far vi iväg och gör Kalmar osäkert för ett par dagar framåt. Rätt så jävla underbart. Hörs i Kalmar!

bara lukten gör mig svag

Förlåt men idag är jag glad över att få slippa solen. Börjar dagen med att sätta på B-sidor, inte helt fel det.
Kent – Utan dina andetag

i`m standing where you left me

Igår hade jag trevligt med mina kära vänner från Åkersberga. Idag var jag tråkig och valde att inte följa med till grönan för att kolla på Hassle. Ångrar det lite nu när jag sitter och pressar hans låtar, men samtidigt känner jag hur hela kroppen bara längtar efter att få sova. Så jag gjorde nog ett förnuftigt val trots allt. Nu ska jag planera en potentiell kalmar-resa på torsdag och sedan s.o.v.a. God natt!
Erik Hassle – Standing Where You Left Me

Commander


Onsdag var en random utekväll med konstigt slut.
Ikväll ska jag se på Eclipse och bli kär i Robert Pattinson-igen..

RSS 2.0