måndag

Funderar på att skippa att åka hem, Kalmar slår Norrtälje med hästlängder. Synd bara att alla som betyder något finns i Norrtälje, det försvårar planen om att lämna Norrtälje avsevärt..
Idag ska jag skippa mascara och tänka på alla jag älskar.

@Kalmar



Kom precis fram till hotellet i Kalmar, en stad som jag förövrigt kom på hur mycket jag älskar när jag kom hit i eftermiddag. I sommar blir det minst en vecka här iallafall. Var ett år sedan jag var här nu, men minnerna kommer tillbaka så fort man åker igenom stan..
Julia och jag får dela på ett hotellrum med utsikt över hamnen och ölandsbron, och det tar emot att vi måste åka hem redan imorgon igen. Nu blir det middag och sedan en promenad på kullerstensgatorna genom vackra Kalmar stad. Kameran är med. xoxo

Secret


                         Tröja-weekday, jeans-BikBok, halsband-chicy
Var helt off i skolan idag men så fort jag kom hem (och fick mat i magen) så taggade jag till! Ska till J om två  timmar och innan dess ska det väljas kläder, spacklas smink och bråkas med lugg. Men det ska nog bli finfint! Ikväll skall det spåras! Over&Out!

Klippt


Min frisör är grym på att slinga hår, verkligen grym! Till min stora besvikelse är hon inte lika grym på att klippa lugg. Luggen blev för kort, lite väl hackig och ojämn (som dock inte syns på bilden). Om två till tre veckor kommer jag säkerligen vara jätte nöjd, när den har fått växa sig lite mer naturlig. För jag tycker faktiskt att jag passar i lugg. Men tills dess är jag missnöjd. Men jag ska inte gå och älta det i veckor nu (jag lovar det!), nu är det som det är och det är ju faktiskt bara hår... (Skrev jag just det där?!). Ikväll har jag en känsla av att livet kommer vara underbart och jag ska dansa tills jag stupar! xoxo

Alexander wang


Om jag varit rik så hade jag bott i dom här skorna. Kan det bli mycket snyggare?
Nu ska jag sätta mig ner och skriva en filmanalys av Amelie från montmartre. En favoritfilm som skiljer sig från allt man sett tidigare. Ikväll ska jag sova i Norrtälje för att sedan imorgonbitti bege mig till Åkersberga för att bli med lugg. Som jag har längtat. Nu är det bara att be till gudarna för att jag ska passa i det också! Jag håller tummarna! 

Feel it all for you


Känner mig just nu som definitionen av trött. Skolan är värre än någonsin men det har jag bara mig själv att skylla för. Rätt stolt över mig själv ändå, bättre sent än aldrig faktiskt. Har hittat en ny favorit röst, Ellie Goulding. Jag är ju inte direkt känd för min superbra musiksmak men visst är hon rätt så grym ändå?

smile like you mean it

Har jobbat mig igenom hela helgen. Igår hann jag dock med lite mys hos Beatrice med mycket skratt framför bland annat robin hood. Kvällen kommer spenderas med min nk rapport, kul värre. Bäst att sätta igång så jag kommer i säng någolunda tidigt. Behöver sömn. xoxo


I got you babe


Tre bilder från en råmysig fredags morgon. Gårdagen spenderades med mina favorit människor och dagen var kanon (bortsett från att jag var tvungen att gå och lägga mig tidigt..). Ikväll blir det mys hos Beatrice och dit vill jag inte komma med blött hår så nu måste fönen börja arbeta! Later.

Won`t go home without you


Helbild från gårdagen. Nu alldeles strax ska jag och datorn gå ner i köket och skriva naturkunskap. Dessvärre lika behövligt som tråkigt. Men dagen bjuder inte bara på tråkigheter, ikväll blir det först ridlektion och sedan beger jag mig till grönagränd till en viss Linnea Närhi. Råbra. Nu var det naturkunskap ja, Over&Out. 

all star


Details of today.


säg ingenting till mig


                             Blus/jeansväst/halsband från BikBok.
Har snart ätit upp en hel lindt seasalt själv. Inte riktigt okej, men jag kan inte hjälpa det. Kommer ju troligen få en sockerkick också, lagom till att jag ska sova. Way to go! Extremt jobbig dag i skolan idag, imorgon blir det desto lättare: en lektion. Inte fy skam. Sedan halv åtta hos mig fast hos någon annan. Två tummar upp. Ja det var väl allt? xoxo

När man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont


När jag har avklarat den här jävla spanskakursen ska jag fan elda upp boken. Jag vill ha lön, jag vill ha värme, jag vill ha is-fri mark och framförallt så vill jag ha mer tid. Känns som att skolan tar upp all. Förresten har jag kommit på att Melissa Horn är bäst. Lyssna igenom hennes nya skiva, ordentligt. Texterna är magiska. Nu ska jag nog försöka sova. God natt.

jag ska sakna dig imorgon

                    
Åt världens godaste brunch igår på Hasselbacken, och sedan dess har jag faktiskt knappt ätit något alls (det ger kanske en hint om hur mycket jag åt där...). Idag är jag som en vandrande (men glad!) zombie. Tidig läggdags för mig ikväll. Skolan imorgon och så värst taggad är jag inte. Idrott första lektionen dessutom.. Nu blir det middag och sedan gossipgirl och sedan raka vägen till sängen. xoxo
Bildkälla

My darling


Blus/strumpbyxor/spets-body från BikBok, jeans shorts från urban&outfitters, läppstift från makeupstore

Idag invigdes mitt röda läppstift och  jag måste säga att jag gillar`t! Hade en midre jobbig skoldag idag som faktiskt var ganska så produktiv. Efter skolan var det fika hos Beatrice (som förövrigt är farligt snygg i håret). När jag kom hem red jag Brattur som gick som en klocka, synd bara att underlaget på volten har blivit sämst nu när snön smälter. Ikväll blir det hemmakväll och imorgon jobb och sedan 80-års kalas (grattis farmor!<3). Nu väntar duschen på mig, njut av fredagen! xoxo

x4


Gårdagen var bra. Började dagen med ELLE och en mysig frukost, avslutade den i stan där vi såg Hamlet. Hamlet var bra och lång, mest lång faktiskt om jag ska vara ärlig. Idag ska jag på riskettan, har en känsla av att även den kursen kommer kännas en aning lång. Hästen var jag ute och red redan kvart i sju i morse så stallet är redan avklarat. Skönt. Jag älskar att det är ljust även på morgonen nu, det ger så mycket energi! Nu ska jag tvätta bort nagellacket och hoppa in i duschen. Later.

You and i both loved


Kjol från monki, tröja från MQ, halsband och strumpbyxor från BikBok


Vad vill du säga när allting är sagt?


Guns and horses


Min näsa kittlas konstant vilket resulterar i nys-attacker. Plus att mina bihålor har börjat göra lite ont, så jag stannade hemma idag. Är för tillfället galet sugen på 70% choklad, kan någon snällasötararamedsockerpå vara underbar och ge det till mig?
Hör och häpna blev jag iallafall klar med en engelska uppsats idag (y). Lite stolt är jag allt över mig själv. Nu försöker jag välja vilken film jag ska se härnäst, har redan plöjt igenom tre stycken idag. Why not make it four?

Future


Den här lilla trollungen bor över hos oss i helgen, världens sötaste Thelma.
Idag har jag hårdtränat hela dagen och imorgon blir det samma visa, därav blir det inge vidare sent ikväll. Ska (äntligen) få träffa Linnea iallafall, det ser jag fram emot. Men innan jag beger mig av till Beatice så ska jag få i mig lite middag. Njut av lördagen, pussar.

du sa att rädslan den går över men den där oron stannar kvar


Igår gjorde jag en rågod soppa på lite tomater, basilika, grädde och fetaost. Blir alltid sugen på soppa när jag är sjuk. Idag ska jag inte låta min förkyldning stoppa mig från att utnyttja min sista lovdag till fullo. Det blir shopping och fika  i Stockholm med Tw denna soliga fredag. Nu ska håret fönas och kläderna ska på. Later!

Sleeping to dream

Kul att det står på smhi att det just nu är "lätt snöfall" i Norrtälje. Deras definition av "lätt snöfall" tåls att duskuteras..
Känner att halsen börjar kännas av och att en förkyldning är farligt nära att bryta ut. Inte roligt för fem öre. Ska stanna inne hela dagen och städa/plugga och i eftermiddag ska jag förhoppnigsvis, men dessvärre inte troligtvis, åka iväg och träna. Men det lär snön sätta stopp för. Nu ska mitt rum glänsa och bli 100% dammfritt. So Long.

DU landade hårt du var nog alltid sjuk


Sista dagen att jobba på lovet, skönt. Får jag skjuts så blir det till att åka till Roslagsbro ikväll för skitsnack. Imorgon ska jag sy in kläder (köpte en sååå fin kjol igår som var aningen stor så den måste förminskas med hjälp av mina extremt bra sykunskaper...), och sedan ska jag rida lektion. Torsdags kvällen däremot är fortfarande oplanerad, någon?
Nu ska sovkläderna bytas ut mot något mer formellt. Later!

11.00


Idag blir det troligen lunch i Norrtälje med Mattias innan det bär av till Stockholm. Fick ett sms av Linnea inatt som påminde mig om hur mycket jag saknar den snorungen. Kan det inte bli fredag nu så hon kommer hem?

jag vaknar av värme men jag är iskall

Jag tycks ha glömt bort hur man sover ordentligt. Vaknar trettiosjutusen gånger under natten och det går inte att sova längre än till halv sju. Resultatet av sömnbristen är inte direkt till min fördel heller. Idag blir det work,work,work och sedan Solbacka (Carro går det bra att vi kommer till dig ikväll eller?). Imorgon blir det traditionsenlig middag med fröken Beatrice och hennes kära mor i stan, och sedan bio. Det blir bra. Nu ska jag göra mig representabel för alla kära patienter på jobbet. xoxo

RSS 2.0