Baka baka liten kaka


Jag blev uttråkad igår av att bara gå runt och cirkulera här hemma, så jag bakade lite för att fördriva tiden. Citron cupcakes, riktigt fräscha, passande till sommarvärmen. Idag vaknade jag tidigt för att släppa ut hästarna, och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Halsen känner jag fortfarande av men idag skall den ignoreras och den ska inte hindra mig från att göra något kul. Troligtvis ska jag in och träffa Linnea (äntligen) och sen ska jag fortsätta mina desperata försök att få tag i Malin vars mobil är död då jag har hennes laddare här hemma. Önska mig lycka till.

Hoppas på ett mirakel

Jag har gått och blivit sjuk. Halsen är svullen som aldrig förr och trots otaliga timmars sömn är jag på något underligt vis fortfarande trött. Så idag ska jag bara vara hemma och sova, för att imorgon bli återställd (jag hoppas på ett mirakel). Det gör inte saken bättre att solen skiner och att det äntligen har blivit riktigt varmt och badvänligt i vattnet. Inte heller att jag saknar alla mina vänner så otroligt mycket (jag tror jag har utvecklat något sorts beroende av att träffa dom). Fan.  
Nu ska jag duscha och sedan sova bort min förbannelse. Hej då.

Hästar och värmebölja


Idag var jag på avelsvisning på Strömsholm med pappa och Julia. Relativt många fina hästar och många som med mer träning kommer bli riktigt intressanta. Jag blir alltid lika peppad och inspirerad av att åka på visningar och tävlingar, nu jäklar ska jag få hästskrället i form så det blir lite tävlingar till hösten. Dock var det på gränsen till olidligt varmt idag då det varken blåste eller fanns någon skugga att söka skydd i. Men man ska väl inte klaga. Nu ska jag gå och dricka tè för att försöka kurera min hals som jag börjar få onda kännigar i. Inte bra.
På återseende.

En kväll i Juni

Nu är det kubb som gäller för kvällen. Peace.

En ovanligt bra torsdag

Min Torsdag.
Bild 1:Lunch i  humlegården där en extremt het kille jobbade,Bild 2 :Äta bör man annars dör man,Bild 3:När vi kom hem skulle vi plocka jordgubbar,Bild 4: Jordgubbsplockarn,Bild 5: Farligt goda!, Bild 6:Jag hade den snygga hatten på mig som jag köpt samma dag på TopMan.

Bästavän


Igår hade jag en underbar dag med denna flicka. Hon känner verkligen mig och jag har aldrig en tråkig stund med henne.
Jag älskar dig Malin Wibom!

Barfota utan strumpor och skor


Dagen har spenderats med Linnea, Ebba och Felix på kärleksudden i solen. Vi har legat och kämpat tappert på våra brännor hela dagen, och jag har fått en "fräk-explosion" i ansiktet. Ser ut som ett frukostpålägg. Imorgon ska det shoppas och ätas lunch i humlegården med fröken Malin, mycket trevligt. Nu skall det ut och ridas hästar i denna ljuva sommarkväll. Puss

Jordgubbar hör sommaren tillNu är jag väldigt  mycket blondare än förut. Men jag gillar det. Idag har jag stekt i solen och det lär jag göra imorgon också. Jag har även plockat jordgubbar med far min och övningskört. Det först nämnda var väldigt trevligt medans det andra var mindre kul. Att det ska vara så svårt att hitta det förbannade dragläget? Nu blir det mer jordgubbar för min del framför en film. So long.

MidsommaraftonMin midsommar var trevlig. Mycket skratt och lite, eller i stort sett ingen sömn. Ungefär så som det ska vara. Imorgon ska jag klippa mina slitna toppar och färga min fula utväxt, jag kommer bli grymt snygg.
Tills vidare
Puss

Say whenImorgon är det midsommarafton, snart ska jag börja baka jordgubbstårtan som jag ska medta till firandet i Lohärad imorgon. Det blir bara trevligt. Livet leker just nu, tror jag, och det är bra.
Puss

I <3 SommarlovJag älskar verkligen sommarlov, och  jag glömmer alltid bort hur mycket jag tycker om det tills jag får det igen. Jag vet att man säger det här varje sommar, men: Den här sommaren kommer bli den bästa någonsin!

Ps.
Imorgon ska jag till IKEA, och jag älskart!
PUSS

Crack The Shutters


Ebba och Linnea har en tendens att göra min vardag mycket trevlig. Och det gillar jag. Imorgon ska jag träffa Tw. Underbart.

Sov gott


Solen?

Det har regnat non stop i två dagar nu. Solen verkar ha emigrerat från Sverige för gott. Okej om man har någon att installera sig med framför tv:n och mysa framför en film, men det har inte jag så, nej till regn!
Idag sov jag till klockan tio, vilket är väldigt sent  för att vara mig. Och det enda jag har haft för mig idag (förutom att jaga hästar i regnet) är att sega i sängen, sitter fortfarande i min sov t-shirt... Men ibland är det faktiskt okej att ha sådana dagar, och det är ju faktiskt sommarlov. Ikväll lutar det åt att bli filmkväll hos Calle med trevliga människor. Bra.
bye

GratulerarPlanerna gick totalt åt stöpet. Istället sitter och lyssnar på Jason Mraz. Helt själv. På en lördag kväll. Inte bra.

Ayo Technology

Det känns som att jag är så långt bort från solen man bara kan komma. Självklart att regnet hittar hit just när man fått sommarlov, uscha. Något jag hatar är att vädret påverkar mitt humör så extremt mycket, jag orkar ingenting när det regnar och blir allmänt nere. Jag tycker inte om att behöva sitta inne, inte på sommarlovet. Ikväll blir det till att träffa Linnea och lite trevliga människor och har jag tur så hittar mitt bra humör tillbaka till mig. Att duscha och göra mig i ordning blir första steget.
/Ida


Skolavslutning

Jag klarade av ettan, och det med glans. Det har varit ett fruktansvärt roligt år och jag har fått chansen att lära känna ett helt gäng  underbara människor, och det är jag väldans glad för.
Igår skulle vi fira in sommarlovet, och som vi gjorde det... Kvällen var sjukt kul och händelserik och det slutade med att jag och Linnea lämnade parken sist av alla med ett par random typer, som var lika taggade som vi. Vi somnade tillslut men vaknade tidigt för att fira Calle som dagen till ära tog studenten. Utspring och mottagning med den farligt goda bålen som även var med på artonårs festen. Calle fick bl.a en upplevelse (jag röstar för att karln ska få lära sig att rida) och en öppnad whiskey flaska i present. Dock började bristen på sömn visa sig vid matbordet vilket resulterade i konstiga samtal, blickar och skratt. Sjukt mycket skratt. Men nu var man hemma igen och ska sova tidigt då det är jobb på schemat imorgon. Yey.
God natt och sov gott

Hey there!

Jag har fått sommarlov idag, men kom på att jag måste ju hitta ett sätt att fördriva min dyrbara tid på, och vad kan då vara bättre än att starta en blogg?! Yes, så det gjorde jag, lite spontant sådär. Just nu får bloggen utseende se ut som det gör, har inte tid att förfina den idag. Ikväll blir det party och imorgon blir det till att kolla på studenter som springer ut!

Tills vidare
lev väl /ida


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0